Bagværk, Brød og boller, Frokost og madpakkeinspiration, Glutenfrit

Sundere, glutenfri pølsehorn med kyllingepølser 

Hvis du skal bage én ting denne weekend, så bag de her super lækre, virkelig nemme glutenfri pølsehorn med kyllingepølser 🤗
Dejen er lavet på hytteost, æg og glutenfri havregryn – så altså rig på proteiner 🤗
Dejen blendes og trækker lige lidt inden den lægges om pølserne og så skal hornene bar bages – det virkelig nemt og super hurtigt, ingen hævetid 😊
Pølsehornene smager dejligt! Dejen blir sprød udenpå og blød og svampet indeni.. og så holder de sig faktisk fint lækre et par dage på køl uden at blive hverken tørre eller kedelige.
Pølsehornene kan selvfølgelig fryses og tages op og lunes efter behov 😊
De er geniale til madpakken, som mellemmåltid eller måske til udflugten.
Altså jeg er begejstret! Og det er sjældent jeg er det over glutenfrit brød – men de her, de er gode 😊

Jeg tåler fint gluten selv, men laver dem gerne alligevel – de er gode som et sundere alternativ til almindelige pølsehorn 😊

Detaljer

Antal

10 stk

Forberedelse

10 min

Trækketid

30 min

Ovntid

20 min

Ingredienser

  • 200 g glutenfri havregryn

  • 200g hytteost

  • 4 æg

  • 1/2 tsk salt

  • 10 små kyllingepølser

  • evt. lidt sesamfrø til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader, alm ovn.
  • Put havregryn, hytteost, æg og salt i en skål og blend sammen med stavblender til dejen har konsistens ala tyk havregrød.
    Lad dejen trække 30 min på køl – dette gør at havregrynene suger væsken, så dejen bliver mere fast og nemmere at arbejde med.
  • Lav 10 klumper dej og tryk hver klump lidt flad. Placer en pølse på hver dejklump og saml dejen om pølserne.
  • Drys evt med lidt sesam og bag 20-22 min til de er fine gyldne – servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*