Dessert

Brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr

Ku det være noget med en nem og lækker lille dessert.? 😊
Så sku I prøve den her skønne brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr 🤗
Ej men den smager så godt! Sødt, knas, cremet og friskt i herligt mix 👏🏻 Og brombær og lakrids går bar virkelig godt sammen 👌🏻
Desserten er super simpel og kan laves på ingen tid; digestive knuses og røres med smeltet smør og lakridspulver, brombær moses med lidt honning og så er det bar at lægge i lag med vanilleskyr og toppe med lidt friske bær og evt lidt ekstra lakrids 😍
Kan du se det for dig? Mums!

Desserten kan sagtens laves i forvejen, men er også lækker at servere helt frisk – gør det som det passer bedst 😊

Detaljer

Antal

2 glas

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 8 digestive kiks

  • 1 spsk smør

  • 1 tsk lakridspulver

  • 2 dl vanilleskyr

  • 1 1/2 dl friske brombær

  • 1 tsk flydende honning

  • evt lidt lakridsgranulat

Sådan gør du

  • Smelt smør i mikroovn eller på pande. Tag smørret af varmen og rør lakridspulver i. Knus digestive kiksene og rør i lakridssmørret.
  • Mos 1 dl brombær med honning (resten af bærerne gemmes til topping).
  • Anret desserten i små glas; først kiks, så skyr, derefter de moste brombær og så forfra med kiks. Afslut med lidt friske bær og evt. lidt lakridsgranulat på toppen – servér 👌🏻

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*