Salater, Tilbehør

Tomatsalat med burrata, peberfrugt og pesto


Så fik jeg også prøvet kræfter med den berømte Burrata ost 😊
Jeg har brugt den i en super simpel, men smagfuld tomatsalat med skønne, søde tomater, knasende peberfrugt og en spinatpesto 🤗 I bunden er lidt sprød grønkål 👌🏻
Prikken over i’et er naturligvis den milde, cremede burrata med blød midte 👏🏻


Salaten er nem! Grønkål hakkes, tomater halveres og pestoen blendes sammen – så er det bar at anrette det farverige fad og nyde en herlig sommersalat 🤗
Vi brugte den som tilbehør til grillmad, men vil mene den kan spises til alt 😊 Står du og skal ha noget med til en buffet, er den her salat både nem og hurtig at lave og klædelig på bordet 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

10 min

Calories

Ingredienser

  • Salat
  • 65 g frisk grønkål (el. spinat)

  • 250 g cherrytomater, gerne i forskellige farver

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 burrata kugle

  • lidt olivenolie + salt og peber

  • Spinatpesto
  • 2 store håndfulde frisk spinat

  • 1 dl. oliven olie

  • 2 spsk citronsaft

  • 1/2 dl solsikkekerner

  • 50 g parmesan

  • 1 tsk flydende honning

  • 1 fed hvidløg, presset

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pesto
  • Alle ingredienser til pesto blendes sammen – smag til med salt/peber/citron.
  • Salat
  • Hak grønkål (el. spinat) groft og læg i bunden af et fad/skål.
  • Skær tomater i halve og peberfrugt i tern – anret ovenpå grønkålen.
  • Del burrataen lidt, så man kan se den bløde midte og fordel lidt af den rundt på salaten – resten af kuglen placeres ovenpå.
  • Fordel pesto på salaten – server overskud on the side.
  • Dryp lidt olivenolie over salaten og krydr med salt og peber – servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*