Salater, Tilbehør, Vegetarretter

Bulgursalat med tomater, peberfrugt, mozzarella og pesto 

Skal der grilles i disse dage? Her kommer en dejlig salat som et godt bud på tilbehør til grill-maden; en bulgursalat med grønt fra haven samt tomater, peberfrugt, ærter og mozzarella. På toppen er grøn pesto og ristede pinjekerner 😊👌🏻
Salaten er super nem; grøntsager skæres og så vendes hele baduljen ellers bar sammen med lidt citronsaft og friskkværnet salt, hvorefter det puttes i skål og toppes med pinjekerner 👌🏻
Salaten har både sprøde, cremede, søde og friske elementer og er fyldig og mættende pga en bulguren – en skøn sag, der såmænd også kan gå som måltid i sig selv 😊👌🏻

Bulguren har jeg købt på dåse, kogt og klar til brug – det er nemt! Men du kan selvfølgelig også koge din egen, så indberegnes kogetiden blot i tilberedningen 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 2 dl kogte bulgur

  • et par håndfulde grøn salat (fx crisp, hjerte el.-krølsalat), hakkes let

  • 3 (blomme)tomater, skæres i tern

  • 1/2 rød peberfrugt, skæres i tern

  • 1 1/2 dl friskbælgede ærter

  • 1 håndfuld persille, hakkes fint

  • 2 spsk citronsaft

  • lidt friskkværnet salt

  • 1/2 dl pinjekerner

  • 1/2 bøf mozzarella, skæres i tern

  • et par spsk grøn pesto

Sådan gør du

  • Klargør salat, grøntsager og persille og vend det sammen med bulgur.
  • Vend citronsaft og lidt friskkværnet salt i – anret salaten på en tallerken.
  • Rist pinjekerner på en tør pande og top din salat med dem samt mozzarella og pesto – servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*