Aftensmad, Dessert, Familiefavoritter, Frokost og madpakkeinspiration, Sommer

Banankoldskål med ristede havregryn og mandler 


Lynhurtig banankoldskål med ristede havregryn og mandler – en skøn lille ret til morgenmad, dessert eller mellemmåltid 👌🏻
Koldskålen skal bar blendes sammen, det tar 2 min og så skal gryn og mandler lige ristes af med lidt smør og sukker – nemt og godt! 🤗
De søde, sprøde gryn klæder den friske koldskål, der har et strejf af banan i smagen og på toppen er også lidt frisk banan for at fuldende den lille ret ☺️
Et hit hos store og små og lækkert i sommervarmen! 👌🏻

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • Ristede havregryn og mandler
  • 100 g havregryn, finvalsede

  • 50 g mandler, finthakkede

  • 50 g sukker

  • 50 g smør

  • Banakoldskål
  • 5 dl kærnemælk

  • 2 dl græsk yoghurt (el. lign)

  • 1/2 tsk vanillesukker

  • 1 tsk citronsaft

  • 1 -2 modne bananer (smag til hvor kraftig banansmag du ønsker)

Sådan gør du

  • Ristede havregryn og mandler
  • Put alt på en pande og rist ved middel varme til smør og sukker er smeltet og havregrynene er let gyldne (ca. 5 min). Lad afkøle.
  • Banankoldskål
  • Put alt i en blender og blend til fin jævn konsistens.
  • Put koldskål i et par skåle og top med ristede gryn og mandler og lidt frisk banan – servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*