Her får I en lækker frisk, sommerkage, som kan laves med skønne modne bær fra haven eller butikkerne der bugner rundt omkring netop nu 😊
En herlig pandekage-kage med kokos, citroncreme og friske hindbær – et virkelig lækkert mix 👏🏻
Pandekage-kage er både nemt og dekorativt og smager faaaantastisk! Denne her er på én gang sød og frisk og bar super sommerlig 😊
Pandekagerne har et lille strejf af kokos og så lægges de ellers i lag med en luftig citroncreme som er vendt med med friske bær og slutteligt toppes kagen med flere bær og kokoschips 😍
Det nemt og kan være klar på en lille times tid 😊
Detaljer
6 pers
60 min
Ingredienser
- Pandekager
3 dl hvedemel
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
5 dl mælk
3 æg
2 dl kokosmel
- Lemoncurd
1 dl citronsaft
2 æg
100 g sukker
20 gr smør
- Citroncreme
4 dl piskefløde
lemoncurden, afkølet
1 spsk flormelis
1 tsk vanillesukker
100 g friske hindbær, let moste
- Topping
100 g friske hindbær
1 håndfuld kokoschips
Sådan gør du
- Pandekager
- Pisk alle ingredienser til pandekagerne godt sammen til en fin glat dej. Lad dejen hvile 20 minutters tid på køl.
- Lemoncurd
- Mens pandekagedejen køler, laves curden; pisk citronsaft, æg og sukker godt sammen. Opvarm forsigtigt blandingen i en gryde under omrøring. Når den begynder at tykne, røres smørret i under fortsat omrøring. Lad simre til du har en let tyk curd – den tykner mere, når den køler. Sæt på køl.
- Nu kan pandekagerne steges. Husk lidt smør til panden. Når pandekagerne er stegte, skal de køle. Imens de gør det, laver du citroncremen;
- Citroncreme
- Pisk fløden til en stiv skum og vend den afkølede lemoncurd, flormelis og vanillesukker i.
- Mos de 100g hindbær let og vend i cremen.
- Samling af kagen
- Saml nu kagen ved at lægge pandekagerne i lag med citroncremen. Top også med lidt citroncreme plus friske bær og kokoschips – server eller sæt på køl til servering 🤗
