Aftensmad, Sunde retter

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og spinat 

En af de retter der ikke kræver så meget, hverken i ingredienser eller tilberedningstid, men som smager ganske forrygende og som samtidigt både er sund og mættende og virkelig velsmagende🤗


Retten består af lynstegt spidskål i herlig forening med kylling, gulerødder og lidt spinat – alt sammen smagt til med soya, citron, hvidløg, chili og lidt honning for at afbalancere 👌🏻


En ret der smager virkelig skønt, som samtidigt er fyldt med gode vitaminer og klar på bare 20 min 🤗


Laves ved lige at brune kyllingen, tilføje grøntsager og smagsgivere og så bare lade simre til du syns konsistensen er passende – nemt og godt 👏🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet i strimler el. tern

  • 2 spsk olivenolie

  • 2 forårsløg, skåret i skiver

  • 1 spidskål, snittes fint

  • 3 gulerødder, skrælles og strimles med kartoffelskræller

  • 2 håndfulde frisk spinat, hakkes groft

  • 3 fed hvidløg, knust

  • 3 spsk sojasovs

  • 1-2 spsk sød chilisovs

  • 2 spsk citronsaft

  • 1 spsk flydende honning

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Klargør alle grøntsager.
  • Brun kyllingestrimlerne i olien.
  • Tilføj alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 6-8 min (tjek efter hvor mørt du vil ha grøntsagerne). Rør et par gange undervejs og smag til løbende.
    Tag af varmen og servér 👌🏻

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*