En af de retter der ikke kræver så meget, hverken i ingredienser eller tilberedningstid, men som smager ganske forrygende og som samtidigt både er sund og mættende og virkelig velsmagende🤗
Retten består af lynstegt spidskål i herlig forening med kylling, gulerødder og lidt spinat – alt sammen smagt til med soya, citron, hvidløg, chili og lidt honning for at afbalancere 👌🏻
En ret der smager virkelig skønt, som samtidigt er fyldt med gode vitaminer og klar på bare 20 min 🤗
Laves ved lige at brune kyllingen, tilføje grøntsager og smagsgivere og så bare lade simre til du syns konsistensen er passende – nemt og godt 👏🏻
Detaljer
4 pers
20 min
Ingredienser
400 g kyllingefilet i strimler el. tern
2 spsk olivenolie
2 forårsløg, skåret i skiver
1 spidskål, snittes fint
3 gulerødder, skrælles og strimles med kartoffelskræller
2 håndfulde frisk spinat, hakkes groft
3 fed hvidløg, knust
3 spsk sojasovs
1-2 spsk sød chilisovs
2 spsk citronsaft
1 spsk flydende honning
salt og peber
Sådan gør du
- Klargør alle grøntsager.
- Brun kyllingestrimlerne i olien.
- Tilføj alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 6-8 min (tjek efter hvor mørt du vil ha grøntsagerne). Rør et par gange undervejs og smag til løbende.
Tag af varmen og servér 👌🏻
