Aftensmad, Sommer

Fyldt mørbrad på grill med feta, tomat og persille

Skal der mørbrad på grillen…?
Så prøv at fyld den med feta, soltørrede tomater, hvidløg og persille for ekstra smovset udgave 🤗👏🏻 Og hvis du så vikler lidt bacon uden om også for en sprød afslutning, ja så bliver det ikk meget bedre! 😍
Fyldet puttes i en skål, røres sammen og så puttes det bar i mørbraden, der lige har fået et snit på langs og så bacon uden om – det simpelt og det super godt!
Vi serverede herligheden med en kartoffelsalat og lidt grønt 👏🏻

Står du ikke lige med grillen fremme, kan den fylde mørbrad selvfølgelig også tilberedes i ovnen 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

60 min

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad

  • 125 g fetaost

  • 1 dl hakkede, soltørrede tomater

  • 3 fed hvidløg, knust

  • 1 god håndfuld frisk persille, hakket

  • salt og peber

  • 1 pakke bacon i skiver

Sådan gør du

  • Puds mørbraden af og skær et snit på langs – det skal ret dybt ned, men ikk helt igennem mørbraden.
  • Put feta, soltørrede tomater, hvidløg og persille i en skål, krydr med salt og peber og rør alt godt sammen. Fordel fyldet i snittet på mørbraden.
  • Vikl bacon uden om den fyldte mørbrad.
  • Grill ca. 25 min på direkte varme, vend et par gange undervejs, så bacon bliver sprød hele vejen rundt. Servér 🤗

Note: Tilberedes mørbraden i ovn, skal den have ca. 30 min ved 200 grader, alm ovn.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*