Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter

Cremet pastaret med kylling, tomat, spinat og mozzarella

En virkelig dejlig pastaret med alt det bedste i herlig forening; i panden er pasta med kylling, tomat, squash og spinat – alt sammen i en cremet tomatflødesovs, smagt til med flødeost og lidt salsa… på toppen frisk mozzarella 😍
Retten er virkelig nem at lave; løg og kylling brunes af og så tilføjes resten bar og står og simrer mens pastaen koger. Til sidst vendes pasta i og lidt mozzarella lægges på toppen – så er der serveret 😊👌🏻
På én gang mild, cremet og krydret – bar god 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

tilberedning

30 min

Calories

Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 300 g kyllingefilet

  • 2 spsk tomatpuré

  • 2 dl fløde

  • 2 dl vand

  • 1 hønsebouillonterning

  • 100 g flødeost (evt med smag, jeg brugte en med peber)

  • 1 – 2 spsk salsa

  • 1 squash

  • 200 g cherrytomater

  • 50 g frisk spinat

  • 1 tsk paprika

  • salt og peber

  • 1 kugle frisk mozzarella

Sådan gør du

  • Sæt pasta til kogning.
  • Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn
  • Hak løg fint og svits i lidt smør, til løgene er bløde. Skær kylling i tern og brun af på panden. Knus fed hvidløg og tilføj til panden sammen med tomatpuré, fløde, vand, bouillonterning, flødeost og salsa. Rør alt godt sammen og lad simre 5 min.
  • Skær i mens squash i små tern og cherrytomater i halve. Skyl og afdryp spinat.
  • Tilføj squash, tomater og spinat til panden og lad simre til spinaten falder sammem.
  • Tilføj paprika og smag til med salt og peber.
  • Dræn pasta for vand og vend i panden.
  • Del mozzarella kuglen i mindre stykker og fordel i panden. Stil panden i ovnen 5 min til mozzarellaen er smeltet – servér med et drys persille på toppen 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*