En virkelig dejlig pastaret med alt det bedste i herlig forening; i panden er pasta med kylling, tomat, squash og spinat – alt sammen i en cremet tomatflødesovs, smagt til med flødeost og lidt salsa… på toppen frisk mozzarella 😍
Retten er virkelig nem at lave; løg og kylling brunes af og så tilføjes resten bar og står og simrer mens pastaen koger. Til sidst vendes pasta i og lidt mozzarella lægges på toppen – så er der serveret 😊👌🏻
På én gang mild, cremet og krydret – bar god 🤗
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
300 g pasta
1 løg
2 fed hvidløg
300 g kyllingefilet
2 spsk tomatpuré
2 dl fløde
2 dl vand
1 hønsebouillonterning
100 g flødeost (evt med smag, jeg brugte en med peber)
1 – 2 spsk salsa
1 squash
200 g cherrytomater
50 g frisk spinat
1 tsk paprika
salt og peber
1 kugle frisk mozzarella
Sådan gør du
- Sæt pasta til kogning.
- Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn
- Hak løg fint og svits i lidt smør, til løgene er bløde. Skær kylling i tern og brun af på panden. Knus fed hvidløg og tilføj til panden sammen med tomatpuré, fløde, vand, bouillonterning, flødeost og salsa. Rør alt godt sammen og lad simre 5 min.
- Skær i mens squash i små tern og cherrytomater i halve. Skyl og afdryp spinat.
- Tilføj squash, tomater og spinat til panden og lad simre til spinaten falder sammem.
- Tilføj paprika og smag til med salt og peber.
- Dræn pasta for vand og vend i panden.
- Del mozzarella kuglen i mindre stykker og fordel i panden. Stil panden i ovnen 5 min til mozzarellaen er smeltet – servér med et drys persille på toppen 🤗
