Aftensmad, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter

Kylling i cremet peberfrugtsovs med feta og ris

Herlig smagfuld og nem aftensmad med kyllingestykker i en cremet peberfrugtsovs… 🤗
Sovsen er lavet på tomat og rød peber, tilføjet soltørrede tomater og smagt til med paprika og lidt rød pesto – mums for et dejligt smagsmix! Sovsen er fyldig og lækker og kyllingestykkerne herligt møre af at simre i sovsen 👌🏻
Det hele serveres med feta på toppen og grove ris on the side 👏🏻


Retten her er både nem og hurtig; kyllingestykkerne brunes lige af og ingredienserne til sovsen blendes sammen og puttes på panden, hvor der tilføjes lidt ekstra peberfrugt, soltørrede tomater og fløde – så simrer det ellers bar et kvarters tid mens risen koges og voila – toplækker aftensmad klar parat 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 450 g kyllingefilet

  • lidt smør til stegning

  • 2 røde peberfrugter

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 dl vand

  • 1 spsk paprika

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk sukker

  • 1 dl fløde

  • 1 spsk rød pesto

  • 2 soltørrede tomater

  • Topping
  • Smuldret feta

  • lidt persille

  • Desuden
  • 4 dl ris

Sådan gør du

  • Skær kyllingefileterne i lidt mindre stykker og brun godt af på en pande i lidt smør.
  • Skær den ene peberfrugt i grove tern og put i blender sammen med hvidløg, hakkede tomater, vand, hvidløg, krydderier og sukker – blend til en fin jævn sovs.
  • Hæld sovsen i panden med kyllingestykkerne. Skær den anden peberfrugt i strimler og hak soltørret tomat groft – put begge dele i panden sammen med fløde og pesto. Vend alt godt sammen og smag sovsen til. 
  • Servér med feta og persille på toppen og ris ved siden af 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*