Frokost og madpakkeinspiration, Påske

Nemme pålægsretter til påskebordet

Påskeferien er skudt i gang og for mange venter masser af hygge, familietid og god mad lige om hjørnet. Herunder har jeg samlet alle mine bedste pålægsretter til påskebordet. Om du skal holde stor påskefrokost eller måske bare samle familien om bordet, er påsken en herlig lejlighed til liige at gøre lidt ekstra ved maden – dog uden at det bliver den mindste smule besværligt. Retterne herunder er alle hurtige, nemme og de kan laves i forvejen. De smager dejligt og så er der bare noget lidt hyggeligt ved, selv at sætte sit præg på det, der serveres. Rigtig god fornøjelse og god påske! 😊

Cremet hønsesalat med æbler, bacon og persille

Kog kødet, steg baconen og rør dressingen sammen – mix det hele i en skål sammen med æbler og persille og voila! Så er denne skønne lille ret klar.

Link her.

Hurtig skinkesalat med rødløg og purløg

En smagfuld og lynhurtig skinkesalat; rør dressingen sammen, hak løg og purløg – mix det hele med skinketern, så er den klar 🙂

Link her.

Æbleflæsk, simpel opskrift

Åh æbleflæsk, har du smagt det? Eller så MÅ du prøve. Søde æbler i skøn forening med salt bacon – blødt og knasende i et herligt mix og tilsammen en sand klassiker på frokostbordet. Klar på 25 min!

Link her.

Tunsalat med ærter og krydderurter

Tunsalat, det går man bare aldrig galt i byen med! Rørt sammen på få minutter og et super delikat indslag til påskefrokosten.

Link her.

Krydrede frikadeller

Oprindeligt en julefrokostopskrift, men også perfekte på påskefrokostbordet; klassiske frikadeller spicet op med herlige krydderier.

Link her.

Hurtig laksesalat

Laksesalaten her er rørt sammen på 5 minutter og består udover laks af lidt rødløg, en håndfuld dild og agurk. Alt sammen vendt i en cremet dressing og smagt til med salt, peber og citron -mums for en vinder!

Link her.


Æggesalat med karry og cornichoner

Uhm, æggesalat – cremet og bar lækkert. Denne udgave med små syltede af agurker, som bare gør det rigtigt godt sammen med æg og karry – klar på 15 min!

Link her.

Hønsesalat med skinke, champignon og porre

Hønsesalat kan laves i mange udgaver – denne er med sprød skinke, smagfulde champignonger og porrer, der lige giver et twist til smagen. Den smager dejligt! Og er både nem og hurtig 🙂

Link her.

Det var lidt inspiration til påskebordet – vælg det ud du synes eller lav det hele. Retterne er gode til påske, men også fremragende til frokostbordet resten af året 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*