Herlig alt-i-ét-fad mad får I lige her; bagt pasta med kylling, grønt og mornaysovs 😍
På én gang smovset og comfortfood-agtigt og samtidigt rig på grøntsager 👌🏻
De her alt i ét fade er skønne til at få ryddet ud i overskuddet – du bruger bar hvad du har. I denne har jeg, udover kylling, brugt broccoli, blomkål, tomater og spinat – alt sammen svøbt ind i en cremet mornaysovs og mixet med pasta – uhm for en vinder 👌🏻
Retten er nem; kylling og grønt svitses af og mixes med pasta og sovs. Så bar i fad med det, ost på toppen og så i ovnen – 15 min senere er der herlig hyggemad for hele familien 🤗
Detaljer
4 pers
10 min
15 min
Ingredienser
300 g pasta
400 g kyllingefilet, skåret i tern
smør til stegning
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, pressede
1/2 broccoli hoved, skåret i små buketter
1/2 blomkål hoved, skåret i små buketter
200 g cherrytomater, skåret i halve
2 dl vand + hønsebouillonterning
3 dl mornaysovs
2 håndfulde frisk spinat
1 tsk tørret basilikum
150 g revet ost til topping
Sådan gør du
- Sæt pasta til kogning.
- Svits kylling på en pande i lidt smør. Tilføj løg og hvidløg, svits til løgene er bløde.
- Tilføj tomater, vand, boullionterning, mornaysovs, spinat og basilikum – lad det hele simre til bouillonterning er opløst og spinat faldet sammen (3-4 min).
- Dræn pasta for vand og vend i panden.
- Put det hele i et ovnfast fad, drys revet ost på toppen og tilbered 15 min i en 200 grader forvarmet ovn (alm ovn).
Servér 🤗

