Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Tøm køleskabet

Bagt pasta med kylling, grønt og mornaysovs

Herlig alt-i-ét-fad mad får I lige her; bagt pasta med kylling, grønt og mornaysovs 😍
På én gang smovset og comfortfood-agtigt og samtidigt rig på grøntsager 👌🏻
De her alt i ét fade er skønne til at få ryddet ud i overskuddet – du bruger bar hvad du har. I denne har jeg, udover kylling, brugt broccoli, blomkål, tomater og spinat – alt sammen svøbt ind i en cremet mornaysovs og mixet med pasta – uhm for en vinder 👌🏻
Retten er nem; kylling og grønt svitses af og mixes med pasta og sovs. Så bar i fad med det, ost på toppen og så i ovnen – 15 min senere er der herlig hyggemad for hele familien 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

10 min

Ovntid

15 min

Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 400 g kyllingefilet, skåret i tern

  • smør til stegning

  • 1 løg, finthakket

  • 3 fed hvidløg, pressede

  • 1/2 broccoli hoved, skåret i små buketter

  • 1/2 blomkål hoved, skåret i små buketter

  • 200 g cherrytomater, skåret i halve

  • 2 dl vand + hønsebouillonterning

  • 3 dl mornaysovs

  • 2 håndfulde frisk spinat

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 150 g revet ost til topping

Sådan gør du

  • Sæt pasta til kogning.
  • Svits kylling på en pande i lidt smør. Tilføj løg og hvidløg, svits til løgene er bløde.
  • Tilføj tomater, vand, boullionterning, mornaysovs, spinat og basilikum – lad det hele simre til bouillonterning er opløst og spinat faldet sammen (3-4 min).
  • Dræn pasta for vand og vend i panden.
  • Put det hele i et ovnfast fad, drys revet ost på toppen og tilbered 15 min i en 200 grader forvarmet ovn (alm ovn).
    Servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*