Aftensmad, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Pasta og kyllingekødboller i cremet tomatsovs med grønt

En skøn og smovset pastaret får I lige her…. 👌🏻
I panden er pasta og kyllinge-kødboller i en cremet flødesovs med soltørret tomat, champignon, peberfrugt og spinat 🤗
Kødbollerne er saftige og smagfulde, lavet med parmesan og lidt oregano i farsen og så er de lige stegt af inden de er vendt sammen med sovs og pasta – uuuhm! 😍
Retten er både nem og virkelig god og ret så hyggelig. Den tar omkring en halv times tid at trylle frem og er god til både store og små. 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

35 min

Ingredienser

  • Kødboller
  • 500 g hakket kyllingekød

  • 1 tsk. tørret oregano

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 25 g fintrevet parmesan

  • 50 g daggammelt brød smuldret til krummer

  • 1 æg

  • smør til stegning

  • Sovs
  • 1 løg, finthakket

  • 200 g champignon, skåret i skiver

  • smør til stegning

  • 3 dl vand

  • 1 hønsebouillonterning

  • 3 dl fløde

  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 dl soltørrede tomater, grofthakket

  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 2 fed hvidløg, knust

  • 1 1/2 tsk stødt paprika

  • 50 g frisk spinat

  • Desuden
  • 200 g spaghetti

  • Parmesan til topping

Sådan gør du

  • Sæt pasta til kogning.
  • Rør alle ingredienser til kødbollefarsen sammen, form kødboller og steg dem brune på en pande med smør.
    Tag kødbollerne af panden.
  • Put lidt mere smør på panden og svits løg og champignoner til løgene er bløde og champignonerne let reducerede.
    Tilføj alle øvrige ingredienser til sovsen til panden og vend også kødbollerne i.
    Lad simre 10 minutters tid.
  • Dræn pasta for vand og vend i panden.
  • Servér med lidt parmesanflager på toppen 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*