En skøn og smovset pastaret får I lige her…. 👌🏻
I panden er pasta og kyllinge-kødboller i en cremet flødesovs med soltørret tomat, champignon, peberfrugt og spinat 🤗
Kødbollerne er saftige og smagfulde, lavet med parmesan og lidt oregano i farsen og så er de lige stegt af inden de er vendt sammen med sovs og pasta – uuuhm! 😍
Retten er både nem og virkelig god og ret så hyggelig. Den tar omkring en halv times tid at trylle frem og er god til både store og små. 😊
Detaljer
4 pers
35 min
Ingredienser
- Kødboller
500 g hakket kyllingekød
1 tsk. tørret oregano
1 tsk salt
1/2 tsk peber
25 g fintrevet parmesan
50 g daggammelt brød smuldret til krummer
1 æg
smør til stegning
- Sovs
1 løg, finthakket
200 g champignon, skåret i skiver
smør til stegning
3 dl vand
1 hønsebouillonterning
3 dl fløde
1 spsk tomatpuré
1 dl soltørrede tomater, grofthakket
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
2 fed hvidløg, knust
1 1/2 tsk stødt paprika
50 g frisk spinat
- Desuden
200 g spaghetti
Parmesan til topping
Sådan gør du
- Sæt pasta til kogning.
- Rør alle ingredienser til kødbollefarsen sammen, form kødboller og steg dem brune på en pande med smør.
Tag kødbollerne af panden. - Put lidt mere smør på panden og svits løg og champignoner til løgene er bløde og champignonerne let reducerede.
Tilføj alle øvrige ingredienser til sovsen til panden og vend også kødbollerne i.
Lad simre 10 minutters tid. - Dræn pasta for vand og vend i panden.
- Servér med lidt parmesanflager på toppen 😊

