Aftensmad, Simremad og gryderetter, Suppe, Vegetarretter

Bagt tomatsuppe med pastaer og sprøde ostebrød 

Her får I en viiirkelig skøn tomatsuppe! 😍
Den er lavet på en base af bagte grøntsager og masser af tomat 😊
Den er både simpel og nem, men fyldt med smag! Altså sådan virkelig god faktisk – var overrasket over hvor meget smag, der ku komme ind i en simpel tomatsuppe 😄
Smagen af de friske grøntsager, kombineret med sødme fra tomaterne og den dybde det giver at grøntsagerne er bagte – det er bare spot on 😊👌🏻


Suppen her tilberedes udelukkende i gryden; grøntsagerne snittes og puttes i gryden, hvor de vendes i olie og lidt krydderier og så er det bar at sætte gryden i ovnen og bage grøntsagerne. Efter bagning tilføjes væske til gryden og så blendes alt godt sammen til en jævn suppe – voila, cremet og super smagfuld suppe lige der 😊


Jeg har serveret suppen med creme fraiche, små pastaer og sprøde ostebrød 👌🏻
Brødene er smurt med hvidløgssmør, krydret med salt og strøet med ost inden de er tilberedt nogle minutter i ovnen. Resultatet er super sprøde brød med smovs på toppen, som smager skønt og i øvrigt er glimrende til at suge suppe op med 🤗


Tilsammen en både nem og virkelig god middag, som samtidigt er både børne – og budgetvenlig og vegetarisk 😊👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Forberedelse

10 min

Ovntid

30 min

Ingredienser

  • Tomatsuppe
  • 500 g tomater

  • 1 stort rødløg

  • 3 fed hvidløg

  • 2 røde peberfrugter

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 tsk tørret oregano

  • 1 tsk salt

  • 1 1/2 tsk sukker

  • 3 – 5 dl vand

  • 1 dl fløde

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 spsk tomatpuré

  • Ostebrød
  • 4 skiver franskbrød

  • hvidløgssmør

  • 4 håndfulde revet ost

  • lidt salt

  • Desuden
  • 3 dl kogte suppehorn

  • lidt cremefraiche

  • persille til topping

Sådan gør du

  • Suppe
  • Skær tomater, rødløg, hvidløg og peberfrugt i grove tern, put det hele i en gryde. Gryden skal kunne tåle ovn, alternativt kan bruges en bageplade.
    Vend grøntsagerne i gryden sammen med olie, oregano, salt og sukker.
  • Tilbered grøntsagerne 30 min i ovnen ved 200 grader varmluft.
    Imens grøntsagerne er i ovnen, kan du koge pasta til suppen.
  • Efter bagning tages gryden ud af ovnen og tilføjes vand, fløde, hakkede tomater og tomatpuré. Start med 3 dl vand og blend det hele godt sammen. Ønskes en tyndere konsistens tilføjes mere vand.
  • Giv suppen et kort opkog og servér med pasta, cremefraiche og brød 🤗
  • Ostebrød
  • Smør brødene med hviløgssmør, drys med salt og ost, tilbered 5-7 min i den varme ovn.

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*