Aftensmad, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter, Tøm køleskabet

Wok med kylling, grønt og rød karrypasta

Uhm, spicy wok med kylling og grønt 😍
Wok er ikke bar godt, men også nemt, hurtigt og budgetvenligt, da man kan bruge lige det kød og grønt man har 👌🏻
Her er kylling mixet med champignoner, gulerødder og peberfrugt i en herlig sovs lavet på kokosmælk og rød karry – smagt til med lime, ingefær og lidt fiskesovs.
Retten er super nem; kylling og grønt skal li stege et par minutter, hvorefter ingredienserne til sovsen tilføjes og så simrer det ellers bar 10 minutters tid, til grøntsagerne er så møre, som man ønsker dem 👌🏻 Jeg kan bedst lide dem med lidt bid, men det er en smagssag – man kan altid lade simre længere efter behov 😊
Til sidst vendes kogte nudler i panden og voila – virkelig nem, hurtig og super smagfuld hverdagsmad klar på ingen tid 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet

  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 2 gulerødder, skrællet og skåret i tynde stænger

  • 100 g champignoner, skåret i skiver

  • 400 ml kokosmælk (1 stor dåse)

  • 1 spsk rød karrypasta

  • 1/2 spsk limesaft

  • 1 spsk fiskesovs

  • 1 tsk sukker

  • 1 tsk stødt ingefær

  • 125 g tørrede nudler

Sådan gør du

  • Skær kylling i tern og svits på panden til de bruner let.
    Tilføj peberfrugt, gulerødder og champignon -svits med 2-3 minutter.
  • Tilføj alle øvrige ingredienser, vend godt sammen og lad det hele simre ca. 10 min. Imens koges nudlerne i en anden gryde.
  • Når nudlerne er møre, drænes de for vand og vendes i panden – så er retten klar til servering 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*