Aftensmad, Familiefavoritter, Mad på 30 minutter, Suppe

Cremet kyllingesuppe med gulerødder og porrer


Super skøn og cremet suppe med møre kyllingestykker, gulerødder og porrer… 👏🏻
Suppen er lavet med pikantost, hvilket giver masser af smag og herlig cremethed.
Suppen er både nem og hurtig; kylling og grønt svitses lige af og så tilføjes resten af ingredienserne- så er det bar at lade det simre i gryden til kød og grønt er mørt og så det klar 😊

Suppen er dejlig og smagfuld hverdagsmad, klar på under en halv time og god til både store og små 😊👏🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet

  • 2 store gulerødder

  • 1 porre

  • 2 fed hvidløg

  • 12 dl vand

  • 1 hønseboullionterning

  • 100 g grøn pikant flødeost (den med urter, alternativt kan flødeost naturel bruges)

  • 2 dl pasta suppehorn

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i små stykker og svits 3-4 min lidt smør.
  • Skræl gulerødderne og skær i tern. Skær porren i skiver. Tilføj gulerødder og porrer til gryden og svits med et par minutter.
  • Knus eller riv hvidløgsfed og tilføj til gryden sammen med vand, bouillonterning, pikantost og pasta. Lad det hele simre 10-15 min til pastaen er kogt og grøntsagerne møre. Smag til med lidt salt og peber.
  • Server suppen dampende varm med et godt brød til 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*