Super skøn og cremet suppe med møre kyllingestykker, gulerødder og porrer… 👏🏻
Suppen er lavet med pikantost, hvilket giver masser af smag og herlig cremethed.
Suppen er både nem og hurtig; kylling og grønt svitses lige af og så tilføjes resten af ingredienserne- så er det bar at lade det simre i gryden til kød og grønt er mørt og så det klar 😊
Suppen er dejlig og smagfuld hverdagsmad, klar på under en halv time og god til både store og små 😊👏🏻
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
300 g kyllingefilet
2 store gulerødder
1 porre
2 fed hvidløg
12 dl vand
1 hønseboullionterning
100 g grøn pikant flødeost (den med urter, alternativt kan flødeost naturel bruges)
2 dl pasta suppehorn
Sådan gør du
- Skær kyllingen i små stykker og svits 3-4 min lidt smør.
- Skræl gulerødderne og skær i tern. Skær porren i skiver. Tilføj gulerødder og porrer til gryden og svits med et par minutter.
- Knus eller riv hvidløgsfed og tilføj til gryden sammen med vand, bouillonterning, pikantost og pasta. Lad det hele simre 10-15 min til pastaen er kogt og grøntsagerne møre. Smag til med lidt salt og peber.
- Server suppen dampende varm med et godt brød til 😊
