Bagværk, Fastelavn, Kager

9 forskellige, fantastiske fastelavnsboller

Februar, vinterferie og fastelavn lige om hjørnet – det er fastelavnsbollesæson! Jeg elsker fastelavnsboller, ja vel nærmest i alle afskygninger. Der er så mange muligheder for udformning og fyld; gammeldags, vandbakkelser, åbne, lukkede, med wienerdej, gærdej eller måske den svenske semlor udgave – det er bare at slå sig løs, lege og eksperimentere 😊

Her har jeg lavet en samling af en masse forskellige slags fastelavnsboller, både de gammeldags og de mere moderne. Her er lidt for enhver smag, så prøv dig frem og find en favorit! 👏👏

Klik på linkene og du kommer direkte til opslagene med opskrifter 😊

Sarah Bernhardt fastelavnsboller

Fantastisk lækre fastelavnsboller lavet på en chokolade vandbakkelsesdej og fyldt med intens og cremet Sarah Bernhardt creme. På toppen chokoladeglasur. Fastelavnsbollerne er nemme at lave og smager fantastisk!

Link her.

Åbne fastelavnsboller med klassisk fyld

Synes du også det kan være drilsk at få fyldet til at blive indeni fastelavnsbollerne? Kom ud over den problematik og lav dem åbne istedet! Her får du fastelavnsboller på klassisk gærdej med forskelligt fyld i midten. Lækre, nemme og skudsikre!

Link her.

Semlor fastelavnsboller med lemoncurd og pistacieremonce

Den svenske udgave af klassikeren; en bolle af gærdej, skåret over, udhulet og fyldt med lækre sager. Denne udgave er med lemoncurd, pistacieremonce og vanilleskum – sødt og syrligt i skøn forening!

Link her.

Fastelavnsboller med vanillecreme, marmelade, nougatmoussé og vanilleskum

Endnu en fastelavnsbolle på vandbakkelsesdej. Denne her med alt godt i mix! Klassisk vanillecreme i kombi med let syrlig marmelade, intens nougatmoussé og let vanilleskum – det er altså kræs!

Link her.

Wienerdejs fastelavnsboller med skildpaddemoussé

Er du også vild med wienerdejs fastelavnsboller, men synes dejen er lidt bøvlet? I hear you! Jeg har det lige sådan og der er de her skønne fastelavsnboller altså lidt af et lifehack. Bollerne er købt færdige på frost, bagt, skåret over og fyldt med herlige sager. Udgaven her er med skildpaddemoussé, karamel og vanilleskum – mums for en vinder!

Link her.

Fastelavnsboller med vanillecreme, chokolademoussé og marmelade

Endnu en fastelavnsbolle lavet på vandbakkelsesdej – her i en chokoudgave med vanillecreme, marmelade og fløjlsblød chokolademoussé. Vandbakkelsesdej er nemt og let – det ligger ikke så tungt i maven og DET betyder jo, at der kan gives gas med fyldet! 😊

Link her.

Gammeldags fastelavnsboller med æblekompot, remonce og chokolade

En klassisk udgave af de elskede fastelavnsboller, altså dem med fyld i midten og glasur på toppen. I disse her er et himmelsk mix af æbler, remonce og chokolade. Det klassisk, det godt og virkelig lækkert!

Link her.

Fastelavnsboller med vanillecreme, hindbærskum og friske bær

Vi tager lige endnu en vandbakkelsesudgave fordi, ja det fungerer bare! De her til den mere friske side med herligt fyld af hindbærskum, friske bær, vanillecreme og selvfølgelig lige en klat hindbærsyltetøj i midten. DET er kræs for alle fastelavnsbolle-elskere!

Link her.

Wienerdejs fastelavnsboller med mokkaskum og karamel

De her herlige fastelavnsboller er loaded på fyld; du finder både mokkaskum, marmelade, karamel og vanilleskum indeni. De er en bombe, men oh så fantastiske! Lavet på færdigkøbte boller, det er nemlig både nemt og godt og gir dig rig mulighed for at give den ekstra gas med fyldet! 😊

Link her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*