Tømmer du også ud i køleskabet engang imellem?
One pot pastaer er geniale til at få brugt overskuddet, da de kan varieres i det uendelige med lige hvad du har på lager. Samtidigt er de både nemme og hurtige at lave og resultatet bliver som oftest virkelig lækkert . det kan næsten ikke undgås når alt simrer sammen og tager smag fra hinanden i en lækker, cremet sovs.
I denne her one pot har jeg brugt pasta, kylling, spinat, tomat, pesto og peberfrugt. Et virkelig dejligt mix, hvor pestoen lige tilføjer lidt ekstra dybde til smagen. Jeg rører lidt fløde i gryden også, så bliver det nemlig bare ekstra cremet og godt, hvilket jo altid er klædeligt til pasta! 😊
One potten her er nem at lave; kyllingen er li brunet af og så bare puttet i gryden sammen med vand og alle øvrige ingredienser. Efter 15 minutters tid har du cremet og smagfuld gryderet, god til både store og små!
Jeg laver tit one pots om søndagen – lige for at rydde ud inden en ny uge. Men de er også både nemme og praktiske i hverdagene. Måske et bud på en af næste uges retter…? 😊
Detaljer
4 pers
10 min
15 min
Ingredienser
200 g kylling i tern
2 fed hvidløg, finthakkede
200 g cherry el. blommetomater i kvarte
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
100 g frisk spinat
1/2 spsk tørret basilikum
1 tsk salt
300g (grov) pasta
1 1/2 spsk grøn pesto
6 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
1 dl fløde
- Topping
Lidt revet parmesan
Frisk, hakket persille
Sådan gør du
- Opvarm en gryde med smør og svits kyllingen deri, den skal bar li brune lidt.
- Klargør grøntsagerne og tilføj til gryden sammen med alle øvrige ingredienser.
- Lad det hele simre under låg ca. 15 min – husk at røre undervejs.
- Tilføj fløde, vend sammen og smag til med lidt salt og evt peber.
Servér med parmesan og persille på toppen 😊


