Glutenfrit, Grød, Morgenmad, Sunde retter, Vegetarretter

Jordbær-chiagrød med jordbærkompot og müsli 

Chiagrød til morgenmad….?
Det er både nemt og super duper sundt og så smager det jo dejligt 🤗


Denne her er rørt med jordbærpuré og efter at ha trukket natten over er den lagt i lag med jordbærkompot og müsli. Resultatet er en cremet og på én gang sød og frisk omgang med dejlig smag af jordbær og knas fra müslien 😊👌🏻

Jeg rører lidt havregryn i min chiagrød, det giver lidt fylde og struktur, som jeg godt kan lide, men kan sagtens udelades, hvis man foretrækker det uden 😊

Uanset hvad er sådan et mix her tip top lækkert som morgenmad, som mellemmåltid eller endda en sund dessert 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Forberedelse

10 min

Trækketid

Natten over

Ingredienser

  • Chiagrød
  • 2 spsk chiafrø

  • 2 spsk (glutenfri) havregryn

  • 2 dl (plante)mælk

  • 1 dl skyr

  • 1/2 spsk honning

  • 1 tsk vanillesukker

  • 150g friske jordbær, blendes

  • Jordbærkompot
  • 150 g friske jordbær

  • 1 spsk flydende honning

  • 1 tsk citronsaft

  • Desuden
  • 2 dl müsli

  • Lidt friske jordbær til pynt

Sådan gør du

  • Chiagrød
  • Rør chiafrø, havregryn, mælk, skyr, honning og vanillesukker sammen. Vend de blandede jordbær i. Lad trække natten over på køl.
  • Jordbærkompot
  • Brug en gaffel til at mose jordbærerne sammen med honning og citronsaft til ønsket konsistens.
  • Fordel chiagrød i to glas sammen med lag af müsli og jordbærkompot. Top med lidt friske bær og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*