Chiagrød til morgenmad….?
Det er både nemt og super duper sundt og så smager det jo dejligt 🤗
Denne her er rørt med jordbærpuré og efter at ha trukket natten over er den lagt i lag med jordbærkompot og müsli. Resultatet er en cremet og på én gang sød og frisk omgang med dejlig smag af jordbær og knas fra müslien 😊👌🏻
Jeg rører lidt havregryn i min chiagrød, det giver lidt fylde og struktur, som jeg godt kan lide, men kan sagtens udelades, hvis man foretrækker det uden 😊
Uanset hvad er sådan et mix her tip top lækkert som morgenmad, som mellemmåltid eller endda en sund dessert 😊
Detaljer
2 pers
10 min
Natten over
Ingredienser
- Chiagrød
2 spsk chiafrø
2 spsk (glutenfri) havregryn
2 dl (plante)mælk
1 dl skyr
1/2 spsk honning
1 tsk vanillesukker
150g friske jordbær, blendes
- Jordbærkompot
150 g friske jordbær
1 spsk flydende honning
1 tsk citronsaft
- Desuden
2 dl müsli
Lidt friske jordbær til pynt
Sådan gør du
- Chiagrød
- Rør chiafrø, havregryn, mælk, skyr, honning og vanillesukker sammen. Vend de blandede jordbær i. Lad trække natten over på køl.
- Jordbærkompot
- Brug en gaffel til at mose jordbærerne sammen med honning og citronsaft til ønsket konsistens.
- Fordel chiagrød i to glas sammen med lag af müsli og jordbærkompot. Top med lidt friske bær og servér 😊

