Gør jer klar til at smække benene op og nyde en fantastisk lækker og comfy skål suppe under tæppet 🤗
Denne her karrysuppe er med mør pulled apart kylling, ris, porrer og rød peberfrugt 😍
Kyllingen brunes lige af og simrer så i gryden sammen med øvrige ingredienser.
Til sidst trækkes kyllingen fra hinanden og puttes tilbage i gryden sammen med fløde og grønt. Resultatet: en lækker cremet og krydret suppe med mør kylling og sprøde grøntsager 🤗
Nemt at lave, klar på godt en halv times tid og bar super duper godt og smagfuldt 👌🏻
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
1 løg
3 fed hvidløg
smør til stegning
450 g kyllingefilet
2 spsk karry
10 dl vand
1 hønsebouillonterning
2 dl rå ris
1 spsk honning
1/2 spsk citronsaft
2 1/2 dl (madlavnings)fløde
1 porre, skåret i skiver
1 rød peberfrugt, skåret i små tern
salt og peber
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint, svits i smør i en stor gryde.
- Put de hele kyllingefileter i gryden og lad dem brune.
- Tilføj karry og svits med 1-2 min.
- Tilføj vand, bouillonterning, ris, honning og citronsaft til gryden. Lad det hele simre 20-25 min til risene er møre (grove ris skal ha længere end hvide).
- Tag kyllingefileterne op og træk dem fra hinanden med 2 gafler, put derefter kødet tilbage i gryden.
- Tilføj fløde, porrer og peberfrugt til gryden og lad simre 5-10 min mere alt efter hvor møre du vil ha grøntsagerne.
- Smag suppen til med salt og peber. Servér 😊

Mere suppe? Flere ideer her:

Link her.

Link her.