Aftensmad, Efterår, Mad på 30 minutter, Suppe, Vinter

Cremet karrysuppe med kylling, ris, porrer og peberfrugt

Gør jer klar til at smække benene op og nyde en fantastisk lækker og comfy skål suppe under tæppet 🤗
Denne her karrysuppe er med mør pulled apart kylling, ris, porrer og rød peberfrugt 😍
Kyllingen brunes lige af og simrer så i gryden sammen med øvrige ingredienser.
Til sidst trækkes kyllingen fra hinanden og puttes tilbage i gryden sammen med fløde og grønt. Resultatet: en lækker cremet og krydret suppe med mør kylling og sprøde grøntsager 🤗

Nemt at lave, klar på godt en halv times tid og bar super duper godt og smagfuldt 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 1 løg

  • 3 fed hvidløg

  • smør til stegning

  • 450 g kyllingefilet

  • 2 spsk karry

  • 10 dl vand

  • 1 hønsebouillonterning

  • 2 dl rå ris

  • 1 spsk honning

  • 1/2 spsk citronsaft

  • 2 1/2 dl (madlavnings)fløde

  • 1 porre, skåret i skiver

  • 1 rød peberfrugt, skåret i små tern

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint, svits i smør i en stor gryde.
  • Put de hele kyllingefileter i gryden og lad dem brune.
  • Tilføj karry og svits med 1-2 min.
  • Tilføj vand, bouillonterning, ris, honning og citronsaft til gryden. Lad det hele simre 20-25 min til risene er møre (grove ris skal ha længere end hvide).
  • Tag kyllingefileterne op og træk dem fra hinanden med 2 gafler, put derefter kødet tilbage i gryden.
  • Tilføj fløde, porrer og peberfrugt til gryden og lad simre 5-10 min mere alt efter hvor møre du vil ha grøntsagerne.
  • Smag suppen til med salt og peber. Servér 😊

Mere suppe? Flere ideer her:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*