Her får I tortillapacks med krydret oksekød, tomater, tortillachips og masser af smeltet ost 🤗
De smager bar dejligt de her; smovsede og smagfulde på den helt rigtige måde med herligt mix af sprødt og snasket 😍
Oksekødet er brunet på panden, krydret og smagt til med rød pesto – det giver masser af god smag 👌🏻 Jeg puttede en håndfuld frisk spinat med på panden også, det var lige hvad jeg havde – det kan du tilføje mere eller mindre af efter ønske 😊
Det krydrede, stegte oksekød er lagt på en wrap sammen med friske tomater, revet ost og sprøde tortillachips og så er det bar at folde sammen og stege 🤗
Jeg brunede hakket oksekød, men har du en rest kødsovs til overs, kan du også bruge det 👌🏻
En dejlig comfortfood-ret, perfekt til weekenden eller god på hverdage og samtidigt både nem og hurtig 😊
Detaljer
4 wraps
30 min
Ingredienser
4 tortillawraps
250 g hakket oksekød
smør til stegning
2-3 spsk rød pesto (smag til)
1/2 spsk paprika
1/2 tsk stødt chili
salt og peber
1-2 håndfulde frisk spinat
100 g cherrytomater, skåret i kvarte
4 håndfulde tortillachips, let knuste (jeg brugte med chilismag)
200 g revet ost
Sådan gør du
- Brun oksekødet på en pande i lidt smør.
- Rør pesto og krydderier i, smag til.
- Hak spinat og vend i panden, lad simre til spinaten falder sammen.
- Fordel oksekødsfyldet i de 4 wraps, læg det på midten af hver.
Ovenpå kødet lægges tomater, knuste tortillachips og revet ost. - Fold siderne på wrapsene sammen om fyldet i midten og steg så packsene i lidt smør med lukningen nedad. Jeg gav dem 5-6 min på hver side ved jævn varme
- Servér dine tortillapacks, evt med en salat til 😊