Aftensmad, Mad på 30 minutter

Tortilla-packs med krydret oksekød, frisk tomat, tortillachips og ost

Her får I tortillapacks med krydret oksekød, tomater, tortillachips og masser af smeltet ost 🤗
De smager bar dejligt de her; smovsede og smagfulde på den helt rigtige måde med herligt mix af sprødt og snasket 😍

Oksekødet er brunet på panden, krydret og smagt til med rød pesto – det giver masser af god smag 👌🏻 Jeg puttede en håndfuld frisk spinat med på panden også, det var lige hvad jeg havde – det kan du tilføje mere eller mindre af efter ønske 😊
Det krydrede, stegte oksekød er lagt på en wrap sammen med friske tomater, revet ost og sprøde tortillachips og så er det bar at folde sammen og stege 🤗

Jeg brunede hakket oksekød, men har du en rest kødsovs til overs, kan du også bruge det 👌🏻

En dejlig comfortfood-ret, perfekt til weekenden eller god på hverdage og samtidigt både nem og hurtig 😊

Detaljer

Antal

4 wraps

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 4 tortillawraps

  • 250 g hakket oksekød

  • smør til stegning

  • 2-3 spsk rød pesto (smag til)

  • 1/2 spsk paprika

  • 1/2 tsk stødt chili

  • salt og peber

  • 1-2 håndfulde frisk spinat

  • 100 g cherrytomater, skåret i kvarte

  • 4 håndfulde tortillachips, let knuste (jeg brugte med chilismag)

  • 200 g revet ost

Sådan gør du

  • Brun oksekødet på en pande i lidt smør.
  • Rør pesto og krydderier i, smag til.
  • Hak spinat og vend i panden, lad simre til spinaten falder sammen.
  • Fordel oksekødsfyldet i de 4 wraps, læg det på midten af hver.
    Ovenpå kødet lægges tomater, knuste tortillachips og revet ost.
  • Fold siderne på wrapsene sammen om fyldet i midten og steg så packsene i lidt smør med lukningen nedad. Jeg gav dem 5-6 min på hver side ved jævn varme 
  • Servér dine tortillapacks, evt med en salat til 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*