Når frokosten gerne må være lidt ekstra lækker eller aftensmaden super nem; rugbrødssandwich! 🤗
Denne her er med pestocreme, serranoskinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat. 👌🏻
Det jo ikk fordi, opskriften her kræver hverken ret meget tid eller den store raketvidenskab – pesto er bar rørt med flødeost og puttet mellem 2 skiver brød sammen med alle de andre gode sager.
Men nogle gange er det os bar li sådan det skal være; 5 minutters lækkert, mættende og godt 😊
Jeg har brugt en panini til at varme sandwichen i – det gir sprødt, smagfuldt brød og en lidt cremet mozzarella – uhm 😍
Men rugbrødene kan os bar ristes på brødrister eller på panden og så lægges sammen til sandwich uden at varme det hele – det skal man bar gøre li som man foretrækker.
Uanset hvad smager det dejligt og udgør et ganske formidabelt lille måltid, selvom det tar bar få minutter at trylle frem 😊
Detaljer
1 sandwich
7 min
Ingredienser
2 skiver godt rugbrød
1 spsk flødeost naturel
1 spsk rød pesto (el. grøn, hvis du foretrækker det)
1 håndfuld salat efter ønske
2 skiver serranoskinke
1/4 mozzarellakugle
1/4 avocado
1 spsk hakket, soltørret tomat
Sådan gør du
- Rør flødeost sammen med pesto og smør på brødene med det.
- Læg salat, skinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat ovenpå, slut med sidste skive rugbrød og varm sandwichen i en panini, toaster el. lign.
Alternativt ristes brødene bar og fyldes derefter. Servér 🤗
Flere sandwiches? Find dem her!