Frokost og madpakkeinspiration

Rugbrødssandwich med pestocreme, skinke, mozzarella og avocado

Når frokosten gerne må være lidt ekstra lækker eller aftensmaden super nem; rugbrødssandwich! 🤗
Denne her er med pestocreme, serranoskinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat. 👌🏻


Det jo ikk fordi, opskriften her kræver hverken ret meget tid eller den store raketvidenskab – pesto er bar rørt med flødeost og puttet mellem 2 skiver brød sammen med alle de andre gode sager.
Men nogle gange er det os bar li sådan det skal være; 5 minutters lækkert, mættende og godt 😊
Jeg har brugt en panini til at varme sandwichen i – det gir sprødt, smagfuldt brød og en lidt cremet mozzarella – uhm 😍
Men rugbrødene kan os bar ristes på brødrister eller på panden og så lægges sammen til sandwich uden at varme det hele – det skal man bar gøre li som man foretrækker.


Uanset hvad smager det dejligt og udgør et ganske formidabelt lille måltid, selvom det tar bar få minutter at trylle frem 😊

Detaljer

Antal

1 sandwich

Tilberedning

7 min

Ingredienser

  • 2 skiver godt rugbrød

  • 1 spsk flødeost naturel

  • 1 spsk rød pesto (el. grøn, hvis du foretrækker det)

  • 1 håndfuld salat efter ønske

  • 2 skiver serranoskinke

  • 1/4 mozzarellakugle

  • 1/4 avocado

  • 1 spsk hakket, soltørret tomat

Sådan gør du

  • Rør flødeost sammen med pesto og smør på brødene med det. 
  • Læg salat, skinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat ovenpå, slut med sidste skive rugbrød og varm sandwichen i en panini, toaster el. lign.
    Alternativt ristes brødene bar og fyldes derefter. Servér 🤗

Flere sandwiches? Find dem her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*