Grønkålswraps med krydret kyllingekød, spicy dressing, gulerødder og avocado 🤗
Kyllingen er brunet og krydret med bl.a. paprika og chili og dressingen er rørt af skyr og tomat med en smule tabasco for lækker spicy smag.
Wrapsene laves ved at blende æg og havregryn med grønkål, derefter skal de bare steges på panden som pandekager.
Det hele er kombineret med sprød salat, cremet avocado og friske, knasende gulerødder.
Tilsammen får du et lækkert og nærende måltid med knald på smagen. Samtidigt er det nemt at lave og det smager forrygende 👌🏻
God som aftensmad, men kan også sagtens nydes koldt og tages med i madpakken 😊
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
- Wraps, 4 stk
3 æg
2 dl (glutenfri) havregryn
1 1/2 dl mælk
1 tsk salt
1/2 tsk peber
200 g frisk grønkål
- Kyllingefyld
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
Smør til stegning
400 g hakket kyllingekød
1/2 spidskål, snittet fint
1 dl ketchup
1 1/2 spsk paprika
1 tsk stødt chili
1 tsk salt
1/2 tsk peber
- Dressing
1 dl skyr
1 dl tomatsovs (alternativt hakkede tomater fra dåse)
1 spsk paprika
1 tsk tabasco
1 tsk flydende honning (el. sirup)
salt og peber
- Desuden
4 håndfulde frisk spinat
2 avocadoer, skæres i skiver
2 gulerødder, laves til strimler med kartoffelskræller eller rives groft
Sådan gør du
- Wraps
- Put alle ingredienser i en blender og blend til fin, jævn dej. Lad den stå og trække, mens du laver fyld.
- Kyllingefyld
- Svits løg og hvidløg i lidt smør
- Tilføj kødet og lad det brune.
- Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre 7-8 min med jævnlig omrøring. Smag til.
- Dressing
- Blend alle ingredienser sammen og smag til med evt mere tabasco el. mere honning efter hvad du foretrækker.
- Wraps fortsat
- Steg wrapsene på en pande i lidt smør – ligesom pandekager.
Smør wrapsene med dressing og fyld derefter spinat, kylling, avocado og gulerødder i – server 🤗
Flere wraps? Disse er gode! 😊