Smovset weekendmenu…?
De her bagte kartofler med krydret kyllingefyld, jalapenos og mozzarella smager himmelsk! 😍
Kartoflerne er saltet, bagt og udhulet, hvorefter snasket fyld er puttet indeni… 👌🏻
Til sidst lidt jalapenos og ost på, 10 min mere i ovnen og så de klar – de smager outstanding! 🤗
Kyllingefyldet et smagt til med paprika og mixet med soltørrede tomater, rød pesto og ost. Det giver suuper smovset og smagfuldt fyld, som går perfekt til de bagte kartofler 😊
En virkelig dejlig weekendmenu, eller bar til dage med god tid og lyst til hygge – servér evt med en god salat til 😊👌🏻
Detaljer
2 pers
15 min
1 1/2 time
Ingredienser
4 store bagekartofler
2 spsk olivenolie
2 spsk jalapenos, finthakkede
100g revet mozzarella
- Kyllingefyld
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset eller revet
2 tsk paprika
1 tsk salt
300 g kyllingefilet
1 dl tomatsovs (køber færdig på flaske)
100 g revet mozzarella
1 dl soltørrede tomater, finthakkede
1 spsk rød pesto
Sådan gør du
- Pensl kartoflerne med olie, vend dem i fint salt, pak dem ind i sølvpapir og placer i ovnfast fad.
Bag 1 time og 15 min ved 200 grader, alm ovn. - Imens laves kyllingefyld;
Kog kyllingen og riv den derefter fra hinanden med 2 gafler så den blir ala pulled chicken.
Svits løg og hvidløg på en pande i lidt smør.
Tilføj paprika og salt, svits 1 minuts tid.
Tilføj kylling, tomatsovs, mozzarella, soltørrede tomater og rød pesto til panden – rør alt godt sammen og smag til. - Tag kartoflerne ud af ovnen, fjern sølvpapiret.
Skær et stort hul ned i hver kartoffel og put kyllingefyldet i. Er der noget fyld tilovers, så put det i bunden af fadet.
Drys jalapenos og ost på kartoflerne og giv dem 10 min mere i ovnen – til osten er smeltet og leg gylden. Servér 😊
Tip! Hvis du ikke har andet at bruge det kartoffel til, som tages op af hullerne i kartoflerne, kan du skære det i tern og føje til kyllingefyldet 😊