Aftensmad, Efterår, Mad på 30 minutter, Suppe, Vinter

Krydret og cremet suppe med chorizo, kartofler og grønkål


Her får I en super duper herlig cremet og krydret suppe med grønkål, kartofler, chorizo og peberfrugt 🤗
En nem og hurtig suppe, der smager virkelig skønt og som mætter længe 👌🏻
Løg, hvidløg, chorizo, kartofler, peberfrugt og grønkål er lige svitset nogle minutter, hvorefter der tilsættes bouillon, fløde og lidt flødeost – så er det bar 15 minutters simretid, tilsmagning med krydderier og voila – top lækker suppe på nul komma fem😊
En hyggelig weekendsuppe, men også god som hurtig og nem aftensmad på en hverdag 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 2 løg

  • 4 fed hvidløg

  • smør til stegning

  • 100 g chorizo

  • 700 g kartofler, skrællede

  • 1 rød peberfrugt

  • 100 g frisk grønkål

  • 9 dl vand + grøntsagsbouillonterning

  • 1 1/2 dl fløde

  • 75 g flødeost naturel

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint, svits i smørret til løgene er bløde og klare.
  • Skær chorizo, kartofler og peberfrugt i tern, hak grønkål fint – tilsæt det hele til gryden og svits 3-4 min.
  • Tilføj vand, bouillonterning, fløde, flødeost naturel, timian, paprika og sukker til gryden. Lad det hele simre 15 minutters tid.
  • Smag til med salt/peber og server med lidt hakket grønkål på toppen 😊

Mere suppe? Ideer her:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*