Frokost og madpakkeinspiration, Måltidssalater, Retter med fisk, Salater, Sunde retter

Spinatsalat med laks, feta, saltede mandler og sennepsdressing

Skal det være nemt og lækkert…? Endda super sundt…? Så får I her en super lækker måltidssalat med spinat, varmrøget laks, edamebønner, feta, saltede mandler og den skønneste milde sennepsdressing 😍


Kombinationen af friskt grønt, fed fisk, cremet feta og smagfuld dressing og sprøde, salte mandler er helt perfekt 👌🏻
Har du saltede mandler på lager, tar salaten her bar 10 min at lave. Har du ikke, kan du nemt lave dine egne saltede mandler eller du kan erstatte dem af andre nødder eller kerner… 😊

Opskrift på saltede mandler finder I her.


Salaten er god både som frokost og aftensmad og sprængfyldt med gode vitaminer og kostfibre 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 4 håndfulde frisk, skyllet spinat

  • 125 g edamebønner uden bælg (optøet fra frost)

  • 1/2 agurk, skåret i små tern

  • 125 g varmrøget laks

  • 2 håndfulde feta, smuldret

  • 2 håndfulde saltede mandler, hakkede

  • Sennepsdressing
  • 2 spsk cremefraiche

  • 1 spsk mayonnaise

  • 1 tsk dijon sennep

  • 1 tsk sød fransk sennep

  • 1 tsk flydende honning

  • 1 tsk citronsaft

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl spinaten og fordel i 2 skåle/tallerkner.
  • Fordel bønner, laks, agurk, feta og mandler ovenpå.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og server din salat med dressing on the side 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*