Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter

Cremet pastaret med spinat, ærter og bacon

Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! 😍 Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt! 👌🏻
På toppen et drys parmesan og lidt persille til at fuldende retten 🤗

Jeg har brugt frisk pasta og ærter + spinat fra frost, men du kan os bruge tørret pasta og friskt grønt – bar brug hvad du har eller syns bedst om… 😊

En rigtig skøn hverdagsret med masser af gode sager 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 250 g frisk (spinat)pasta

  • 200 g bacon i tern

  • 1 løg, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • 2 dl fløde

  • 1 dl vand

  • 1 grøntsagsbouillonterning

  • 150 g hakket spinat fra frost

  • 100 g ærter fra frost

  • salt og peber

  • Topping
  • Revet parmesan

  • Hakket, frisk persille

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning.
  • Sprødsteg bacon på en pande og tag dem derefter af varmen. Svits løg og hvidløg på samme pande – til løgene er bløde.
  • Tilføj fløde, vand, bouillonterning, spinat og ærter – lad det simre til spinaten er tøet.
  • Dræn pasta for vand og vend i panden sammen med bacon. Smag til med salt og peber.
  • Servér med parmesan og persille 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*