Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! 😍 Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt! 👌🏻
På toppen et drys parmesan og lidt persille til at fuldende retten 🤗
Jeg har brugt frisk pasta og ærter + spinat fra frost, men du kan os bruge tørret pasta og friskt grønt – bar brug hvad du har eller syns bedst om… 😊
En rigtig skøn hverdagsret med masser af gode sager 👌🏻
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
250 g frisk (spinat)pasta
200 g bacon i tern
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 dl fløde
1 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
150 g hakket spinat fra frost
100 g ærter fra frost
salt og peber
- Topping
Revet parmesan
Hakket, frisk persille
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Sprødsteg bacon på en pande og tag dem derefter af varmen. Svits løg og hvidløg på samme pande – til løgene er bløde.
- Tilføj fløde, vand, bouillonterning, spinat og ærter – lad det simre til spinaten er tøet.
- Dræn pasta for vand og vend i panden sammen med bacon. Smag til med salt og peber.
- Servér med parmesan og persille 😍
