Forretter, Højtider, Nytår, Retter med fisk, Snacks, Tapas, Tilbehør

Små ristede brød med ricotta og laksesalat

Et forslag til en herlig (nytårs) appetizer kunne være de her små ristede brød med ricotta og laksesalat med kapers og dild 🤗


Sprødt og cremet i skøn forening. Lækre til et glas bobler som velkomst, som en hurtig forret eller som en del af en tapas anordning 😊


De er nemme at lave og smager dejligt 👌🏻


Laksesalaten kan laves på forhånd og så er det bar at riste brødet, smøre salaten på og servere når det er tid 😊

Laksesalaten er i øvrigt os skøn på rugbrød, i sandwich eller på en bund af grøn salat 👏🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød eller franskbrød

  • 125 g varmrøget laks (jeg brugte den med peber)

  • 1 spsk cremefraiche

  • 1 spsk mayonaise

  • 2 spsk kapers

  • 1/2 tsk citronsaft

  • 1/2 tsk dijonsennep

  • 2 spsk frisk, hakket dild

  • salt og peber

  • 4 spsk ricotta (kan erstattes af flødeost naturel)

Sådan gør du

  • Fjern skindet fra laksen og findel kødet – put det i en skål.
    Tilføj cremefraiche, mayonaise, kapers, citronsaft, dijon og dild – rør godt sammen.
    Smag til med salg og peber.
  • Rist brødene enten i brødrister eller på en pande med lidt smør.
    Skær hvert brød i 4 små firkanter og top dem ricotta og laksesalat.
    Afslut med et lille nip dild – servér ☺️

Flere appetizers -her er nogle ideer:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*