Drikkevarer, Højtider, Jul, Julefrokost, Vinter

Julet varm chokolade med baileys, vanilleskum og polkagrise

En virkelig hyggelig, top lækker og julet omgang varm kakao med baileys og vanilleskum – perfekt til juledagene… 🤗
Kakaoen her er lavet på usødet kakaopulver, mørk chokolade, sødmælk og et skvæt baileys. På toppen flødeskum pisket med lidt vanille og så skumfiduser og polkagrise for et lille twist af pebermynte.
Kakaoen er lunende, lækker og chokoladeintens – skøn her i juleferien🎄Og så tar den bar 5 min at trylle frem 👏🏻

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

5 min

Ingredienser

  • Varm chokolade
  • 2 spsk usødet kakaopulver (det man også bager med)

  • 1 tsk brun farin

  • 50g mørk chokolade, grofthakket

  • 4 dl sødmælk

  • 1/2 dl baileys

  • Vanilleskum
  • 1 1/2 dl fløde

  • 1/2 tsk vanillesukker

  • 1 tsk flormelis

  • Desuden
  • Lidt mini skumfiduser

  • 3 polkagrise, 1 til hvert glas og 1 til at knuse som pynt

Sådan gør du

  • Put alle ingredienser til den varme chokolade i en gryde og varm op under omrøring til chokoladen er smeltet og kakaoen har den temperatur du ønsker.
  • Pisk fløde, vanillesukker og flormelis sammen til en let skum.
  • Hæld kakaoen i krus eller glas og top med flødeskum, skumfiduser og polkagrise – servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*