Ingen jul uden pebernødder!
De her hjemmelavede pebernødder er både sprøde og nemme og giver lige julestemningen et ekstra nøk opad… 🎄Og så er det en af de ting, der bar smager allerbedst hjemmelavede 🤗
Denne opskrift er både nem og hurtig og virkelig god! Krydderimixet sørger for, at du ikke skal finde ret mange ingredienser frem og at smagen bliver helt autentisk – præcis som bedstemor lavede dem. Her får I min bedste opskrift på pebernødder 😊
Detaljer
Ca. 100 stk
10 min
10 min
Ingredienser
125 g sukker
125 g smør, stuetemperatur
1/2 dl piskefløde
1 brev krydderimix til pebernødder, fx Tørleffs eller Dr. Oetker (købes i alle supermarkeder)
1/2 spsk revet appelsinskal
1 tsk bagepulver
250 g hvedemel
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn-
- Pisk smør og sukker godt sammen og pisk så fløden i.
- Tilføj alle øvrige ingredienser og rør godt sammen.
- Saml dejen ved at ælte den færdig på et meldrysset bord.
- Tril dejen ud til lange pølser og skær små stykker af ca. 1×1 cm, tril hvert stykke til en pebernød og placér på en bageplade med bagepapir.
Du skal nok gøre det af flere omgange, da alle ikke kan være på én bageplade. - Bag 1 bageplade af gangen i 8-10 min, bare lige til pebernødderne er gyldne.
- Afkøl og servér.
