Dessert, Højtider, Jul, Julefrokost

Juletrifli med risalamande, makroner, sherry og kirsebærsovs

Hvis du har en rest risengrød tilovers her i juledagene kan den med fordel trylles om til en skøn juletrifli, der bar emmer af julestemning 😍
I glasset er knuste makroner med sherry sammen med risalamande, kirsebærsovs og hakkede mandler.
Den smager virkelig skønt denne trifli; makroner og mandler tilføjer knas og sherry giver lige en ekstra dimension til smagen – uhm altså! 😍
Brug triflien som en alternativ juledessert, et sødt indslag til julefrokosten eller måske bare til adventshyggen i eftermiddag 🤗 Den kan med fordel laves et par timer i forvejen, så når makronerne nemlig at suge sherryen 😊

Triflien tar bar få minutter at kreere og så ser den endda pæn ud på bordet også 👏🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 300 g risengrød

  • 1 dl fløde

  • 25 g flormelis

  • 1/2 tsk vanillesukker

  • 25 g smuttede, hakkede mandler

  • 20 makroner

  • 8 spsk sherry (el portvin)

  • 250 g kirsebærsovs

Sådan gør du

  • Pisk fløden til en let skum og vend den sammen med risengrød, flormelis, vanillesukker og hakkede mandler.
  • Fordel makronerne i 4 glas, put 2 spsk cherry i hvert glas og rør sammen med makronerne.
    Læg derefter et lag kirsebærsovs og et lag risalamande i hvert glas også.
  • Top med lidt sovs, makroner og hakkede mandler.
  • Lad trække 5-10 min (eller længere) inden servering, så sherryen lige trænger ind i makronerne – velbekomme 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*