Hvis du har en rest risengrød tilovers her i juledagene kan den med fordel trylles om til en skøn juletrifli, der bar emmer af julestemning 😍
I glasset er knuste makroner med sherry sammen med risalamande, kirsebærsovs og hakkede mandler.
Den smager virkelig skønt denne trifli; makroner og mandler tilføjer knas og sherry giver lige en ekstra dimension til smagen – uhm altså! 😍
Brug triflien som en alternativ juledessert, et sødt indslag til julefrokosten eller måske bare til adventshyggen i eftermiddag 🤗 Den kan med fordel laves et par timer i forvejen, så når makronerne nemlig at suge sherryen 😊
Triflien tar bar få minutter at kreere og så ser den endda pæn ud på bordet også 👏🏻
Detaljer
4 pers
10 min
Ingredienser
300 g risengrød
1 dl fløde
25 g flormelis
1/2 tsk vanillesukker
25 g smuttede, hakkede mandler
20 makroner
8 spsk sherry (el portvin)
250 g kirsebærsovs
Sådan gør du
- Pisk fløden til en let skum og vend den sammen med risengrød, flormelis, vanillesukker og hakkede mandler.
- Fordel makronerne i 4 glas, put 2 spsk cherry i hvert glas og rør sammen med makronerne.
Læg derefter et lag kirsebærsovs og et lag risalamande i hvert glas også. - Top med lidt sovs, makroner og hakkede mandler.
- Lad trække 5-10 min (eller længere) inden servering, så sherryen lige trænger ind i makronerne – velbekomme 😊
