Sunde, grønne spinatwraps med krydret kyllinge/spidskålsfyld – nemt, nærende og bar super lækkert 🤗
Wrapsene er lavet af æg, spinat, glutenfri havregryn og lidt krydderier – altså fri for gluten men med godt med proteiner og vitaminer 😍 Du kan selvfølgelig også bruge helt almindelige havregryn – gør hvad du foretrækker 😊
Fyldet består af hakket kyllingekød og spidskål i kombi med masser af grønt og krydderier. Jeg har lavet fyldet lidt til den spicy side – det syns jeg er lækkert til den milde wrap og kyllingekødet.. 🤗 Men er du ikk til det, udelader du bar chilien.
Wrapsene kan i princippet fyldes med hvad som helst, men her er der ihvertfald lidt inspiration at gå ud fra.. 😊
Det er et hurtigt måltid at lave, det smager dejligt og mætter længe 👌🏻
Wrapsene er gode som et sundt aftenmåltid med fungerer også godt i madpakken til at tage med på udflugten, da de sagtens kan spises kolde 😊
Detaljer
4 pers
25 min
Ingredienser
- Wraps (4 stk)
3 æg
2 dl (glutenfri) havregryn
1 1/2 dl mælk
1 tsk salt
1/2 tsk peber
200 g frisk spinat
- Kyllingefyld
400 g hakket kyllingekød
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1/2 spidskål, snittet fint
2-3 gulerødder, groftrevne
1 rød peberfrugt, skåret i små tern
1 dl soltørrede tomater, grofthakkede
1 dl tomatsovs (alternativt ketchup el. blendede tomater)
1 1/2 spsk paprika
1 tsk stødt chili
1 tsk salt
1/2 tsk peber
Sådan gør du
- Put alle ingredienser til wrapsene i en blender og blend til fin, jævn dej. Lad den stå og trække, mens du laver fyld som beskrevet herunder:
- Svits løg og hvidløg i lidt smør.
Tilføj kødet og lad det brune.
Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre 7-8 min med jævnlig omrøring. Smag til. - Steg wrapsene på en pande i lidt smør eller kokosolie – ligesom pandekager.
Put fyldet på wrapsene, tril sammen og servér 😍