Bagværk, Cookies, Halloween

Chocolate chip halloween cookies

De her cookies ikke bare smager fantastisk, de er ogs√• nemme og sjove at lave! ūüėä

Cookiesene kan spises lige som de er, men kan ogs√• dekoreres fx i forbindelse med halloween som her, hvor vi har pyntet dem med nogle simple edderkopper. Edderkopperne er lavet af chokoladeglasur, dumle karameller og sukker√łjne (k√łbes f√¶rdige eller erstattes af sm√• chokoladeknapper).

Cookiesene er lige som s√•dan nogle skal v√¶re; tykke og chewy indeni men spr√łde udenp√• og fyldt med l√¶kker chokolade og karamelsmag. Jeg har puttet hakket daim i dejen, men du kan bruge lige hvad du foretr√¶kker; lys chokolade, hvid chokolade, m√łrk chokolade, chokoladeknapper – eller m√•ske endda hakket dumle, det vil ogs√• v√¶re godt i ūüĎĆ

Dejen tar f√• minutter at r√łre sammen og s√• skal de bare formes og bages og s√• er de klar til at blive dekoreret af store som sm√• ūüėä

Skal der bages flere halloween cookies? Pr√łv de her farverige peanutbutter cookies med glasur: Tryk her.

Detaljer

Antal

Ca. 12 stk

Tilberedning

5 minutter

Bagetid

12 min

Ingredienser

  • 100 g sukker

  • 150 g brun farin

  • 1/2 tsk salt

  • 1 tsk vanillesukker

  • 125 g sm√łr, smeltet

  • 1 √¶g

  • 180 g hvedemel

  • 200 g daim, grofthakket

  • Desuden
  • 24 sm√• sukker√łjne (eller sm√• chokoladeknapper)

  • 12 dumle karameller

  • chokoladeglasur (125g flormelis, 1/2 spsk kakao og 1-2 spsk vand til passende konsistens)

S√•dan g√łr du

  • R√łr sukker, farin, salt og vanillesukker sammen i en sk√•l.
  • Smelt sm√łrret og r√łr det i sk√•len sammen med √¶gget.¬†
  • Vend mel og hakket chokolade i dejen. Alt vendes godt sammen til en tyk og sej dej.
  • Form 12 lige store kugler, fx med en isske og s√¶t p√• en bageplade med god afstand imellem. Jeg bagte 6 cookies pr plade.
  • Bag cookiesene12-14 min ved 200 grader, alm ovn, til de er fine og gyldne. Tag ud og lad k√łle.
  • R√łr glasuren sammen og ‚Äútegn‚ÄĚ 8 ben p√• hver cookie (g√łres nemt ved at putte glasuren i en spr√łjtepose og klippe et lille hul i spidsen). Placer en dumle i midten af hver cookie og s√¶t sm√• √łjne fast p√• den med glasur – voila ūü§ó
  • Cookiesene opbevares i en pose eller luftt√¶t beholder – s√• holder de sig fint l√¶kre 2-3 dage ūüėä

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*