Har du rester, du skal have brugt? Så kommer her et bud på en super nem menu med stegte karryris, krydret kylling og grønt 😍
Retten her er lavet ret meget på slum – hvilket jo netop er pointen, da det jo skal ku laves af, hvad man har. Men jeg har nu alligevel forsøgt mig med en ingrediensliste og ca-mængder, for nogle gange er det bare rart med lidt inspiration til, hvad man kan stille op med overskudsmaden. 😊
Denne her ret smager ihvertfald skønt og er klar på få minutter.
Har du en rest ris til overs, kan du putte nærmest hvad som helst i af kød og grønt og få noget rigtigt godt ud af det. Så krydrer du bar med dit yndlings. Personligt er jeg glad for karry – det smager bar dejligt i gryderetter, men er du ikk til det, kan du os bar brug salt/peber og fx lidt paprika 😊 Af grønt bruger du bar, hvad du har, spidskål, peberfrugt og blomkål ville fx også ha været godt i dette mix 👌🏻
Detaljer
1 pers
10 min
Ingredienser
2 dl kogte ris
2 spsk olivenolie
1/2 spsk karry
1 1/2 spsk sojasovs
100 g stegt kyllingekød (el. oksekød el. andet restekød)
1 gulerod, groftrevet
1 håndfuld frisk spinat, hakket
1/4 broccolihoved, små buketter
Sådan gør du
- Opvarm en pande eller gryde med olien, tilføj ris, karry og soja – svits et par minutter.
- Skær kødet i små stykker og tilføj sammen med gulerod, spinat og brocolli. Vend alt godt sammen og steg ved middel varme 5 minutters tid.
- Smag til med salt, peber og evt mere karry og/eller soja – servér 🤗
