Aftensmad, Simremad og gryderetter, Tøm køleskabet

Stegte karryris med kylling og grønt

Har du rester, du skal have brugt? Så kommer her et bud på en super nem menu med stegte karryris, krydret kylling og grønt 😍
Retten her er lavet ret meget på slum – hvilket jo netop er pointen, da det jo skal ku laves af, hvad man har. Men jeg har nu alligevel forsøgt mig med en ingrediensliste og ca-mængder, for nogle gange er det bare rart med lidt inspiration til, hvad man kan stille op med overskudsmaden. 😊
Denne her ret smager ihvertfald skønt og er klar på få minutter.

Har du en rest ris til overs, kan du putte nærmest hvad som helst i af kød og grønt og få noget rigtigt godt ud af det. Så krydrer du bar med dit yndlings. Personligt er jeg glad for karry – det smager bar dejligt i gryderetter, men er du ikk til det, kan du os bar brug salt/peber og fx lidt paprika 😊 Af grønt bruger du bar, hvad du har, spidskål, peberfrugt og blomkål ville fx også ha været godt i dette mix 👌🏻

Detaljer

Antal

1 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 2 dl kogte ris

  • 2 spsk olivenolie

  • 1/2 spsk karry

  • 1 1/2 spsk sojasovs

  • 100 g stegt kyllingekød (el. oksekød el. andet restekød)

  • 1 gulerod, groftrevet

  • 1 håndfuld frisk spinat, hakket

  • 1/4 broccolihoved, små buketter

Sådan gør du

  • Opvarm en pande eller gryde med olien, tilføj ris, karry og soja – svits et par minutter. 
  • Skær kødet i små stykker og tilføj sammen med gulerod, spinat og brocolli. Vend alt godt sammen og steg ved middel varme 5 minutters tid.
  • Smag til med salt, peber og evt mere karry og/eller soja – servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*