Morgenmad

Smørstegt brød med spejlæg, bacon og tomatsalat

Lynhurtig, farvestrålende og hyggelig weekend morgenmad; smørstegt brød med indbygget spejlæg, bacon og tomatsalat.. 🤗
Det er såre simpelt; stik huller ud, steg brødet, slå ægget ud i, krydr og servér 😊 Tomatsalaten kan røres sammen mens brødet steger. Det sprøde, det bløde og det friske går super fint sammen og er en ret så hyggelig deletallerken 😊
Jeg har brugt store naanbrød her og puttet to æg i, men du kan bruge lige det brød du synes – det kunne også være en skive franskbrød fx og så bar ét æg i 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 1 naanbrød

  • 25 g smør

  • 2 æg

  • salt og peber

  • lidt bacon i skiver

  • Tomatsalat
  • 2 tomater

  • 1 spsk æblecidereddike

  • 1 tsk flydende honning

  • friskkværnet salt og peber

Sådan gør du

  • Udstik huller i brødet, ca. 6 cm (brug et glas eller rund udstikker – eller bar en kniv).
  • Opvarm en pande med smør og steg så brødet på den ene side, til det er gyldent. Vend brødet og slå et æg ud i hvert hul. Krydr med salt og peber og lad stege ved lav varme til æggehviderne er stivnet.
  • Imens sprødsteges bacon.
  • Tomater skæres i små tern og vendes sammen med eddike, honning, salt og peber.
  • Servér brødene med bacon og tomatsalat 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*