Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pizza

Lynhurtig pizza med kartofler, pesto og skinke

Hjemmelavet pizza fra bunden kan sagtens være en nem og hurtig hverdagsret.
Denne her er fx klar på en halv times tid! 😊 Bunden er lavet af bare 5 ingredienser, rørt sammen på få minutter og skal ikk hæve. Den blir lækkert tynd og sprød – præcis som en pizza skal være 👌🏻
På toppen har jeg et herligt mix bestående af kartofler, spinat, pesto, skinke og mozzarella 😍

Detaljer

Antal

1 pizza, 1 pers

Forberedelse

10 min

Ovntid

5 + 10 min
200 grader, alm ovn

Ingredienser

  • Bund
  • 2 dl tipo00 mel (alternativt manitobamel el. hvedemel)

  • 1 dl vand

  • 1 tsk bagepulver

  • 1/4 tsk salt

  • 1 spsk olie

  • Fyld
  • 3 spsk tomat/pizzasovs

  • 1 lille løg

  • 2 mellemstore kartofler

  • 4 skiver serranoskinke

  • 1 håndfuld frisk spinat

  • 1 kugle mozzarella

  • 2 spsk grøn pesto

  • 1 tsk oregano

Sådan gør du

  • Bund
  • Rør alle ingredienser sammen i en skål og ælt færdig på et meldrysset bord. Dejen skal være fast og blød og ikk klistre for meget. 
  • Rul dejen ud til en bund, 3-4 mm tyk, og placér på bageplade. Forbag 5 min i en forvarmet ovn ved 200 grader, alm ovn.
  • Fyld
  • Skær løg og kartofler i tynde skiver – kartoflerne så tynde som muligt.
  • Fordel tomatsovs, løg og kartofler på den forbagte pizza. Del skinken i mindre stykker og put også det på pizzaen. Smuldr mozzarellaen og hak spinaten, fordel begge dele jævnt på pizzaen. Top med klatter af pesto og drys med oregano.
  • Bag pizzaen 8-10 min mere, til kanten er gylden og mozzarellaen smeltet. Servér 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*