En virkelig skøn suppe med kartofler, porrer, spinat og på toppen knasende sprød bacon.. 🤗
Sådan en suppe, der er både nem, hurtig og fyldt med smag.. 😊 God i weekenden og perfekt på hverdage 👌🏻
Detaljer
2 pers
25 min
Ingredienser
1 stort løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 spsk smør
700 g kartofler, i små tern (ca. 1-1 ½ cm)
1 porre skåret i skriver
100 g finthakket spinat (eller alternativt grønkål)
1 tsk tørret timian
salt og peber
9 dl grøntsagsbouillion
1 dl. piskefløde
200 g bacon i tern (kan udelades)
finthakket persille eller grønkål som pynt
Sådan gør du
- Kom smør, løg og hvidløg i en gryde og svits løgene til de er bløde og klare.
- Tilsæt kartofler, porrer og spinat og svits et par minutter.
- Hæld bouillion, salt, peber og fløde i gryden og lad det held simre 15-20 minutter til kartoflerne er møre.
- Imens suppen simrer, kan du sprødstegte baconen.
- Smag suppen til og servér rygende varm med bacon på toppen.
