Aftensmad, Mad på 30 minutter, Suppe

Kartoffelsuppe med porrer, spinat og bacon

En virkelig skøn suppe med kartofler, porrer, spinat og på toppen knasende sprød bacon.. 🤗
Sådan en suppe, der er både nem, hurtig og fyldt med smag.. 😊 God i weekenden og perfekt på hverdage 👌🏻

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 1 stort løg, finthakket

  • 3 fed hvidløg, finthakket

  • 1 spsk smør

  • 700 g kartofler, i små tern (ca. 1-1 ½ cm)

  • 1 porre skåret i skriver

  • 100 g finthakket spinat (eller alternativt grønkål)

  • 1 tsk tørret timian

  • salt og peber

  • 9 dl grøntsagsbouillion

  • 1 dl. piskefløde

  • 200 g bacon i tern (kan udelades)

  • finthakket persille eller grønkål som pynt

Sådan gør du

  • Kom smør, løg og hvidløg i en gryde og svits løgene til de er bløde og klare.
  • Tilsæt kartofler, porrer og spinat og svits et par minutter.
  • Hæld bouillion, salt, peber og fløde i gryden og lad det held simre 15-20 minutter til kartoflerne er møre.
  • Imens suppen simrer, kan du sprødstegte baconen.
  • Smag suppen til og servér rygende varm med bacon på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*