Måltidssalater

Pastasalat med kylling, majs, avocado og karrydrressing

Vejret viser sig fra sin bedste side derude disse dage; lunt og lækkert er det! Det varmere, solrige vejr giver mig altid lyst til lette, hurtige retter og her er pastasalater altså bare helt genialt. Ikke alene er de nemme at lave, de kan varieres i det uendelige og de smager skønt! Pastasalater kan selvfølgelig spises hele året, men jeg ynder især at prøve en masse af hen over foråret og sommeren, hvor det kan være lækkert med kolde retter på de varme dage.

Denne her pastasalat er med et af mine favoritmix; karry, kylling og avocado. Derudover er der majs og ærter i også, som klæder den hurtige ret virkelig godt. Pastasalaten er cremet, smagfuld og klar på bare et kvarters tid – alt efter hvor længe det tager at koge pastaen (de små her tager bare 7 min). Salaten er god som frokost, til madpakken eller til en hurtig og nem omgang aftensmad – i det hele taget bare en simpel og virkelig god måltidsalat 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 400 g pasta

  • 150 g ærter, evt fra frost

  • 300 g kyllingefilet + smør til stegning, salt og peber

  • 2 avocadoer, skåret i tern

  • 1 1/2 dl majs

  • Karrydressing
  • 1 dl cremefraiche

  • 1 spsk mayonnaise

  • 1 1/2 tsk karry

  • 1 tsk sennep, fx dijon

  • 1/2 tsk sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. Hvis du bruger ærter fra frost, tilføjes de lige de sidste 2 min af kogetiden tilføjes, så de tøes op.
  • Dræn pasta og ærter for vand, skyl dem over i koldt vand og lad det dryppe af, mens det køler.
  • Skær kylling i tern og brun på en pande med lidt smør, krydr med lidt salt og peber.
  • Rør dressingen sammen og smag den til.
  • Vend dressingen sammen med pasta, ærter, avocado og majs. Tilføj kylling til skålen. Anret og servér – top evt. med lidt frisk hakket persille 😊

Flere pastasalater?

Her er et par gode bud 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*