Morgenmad, Sunde retter

Chiagrød med peanutbutter-nicecream, müsli og chokolade

En herlig omgang morgenmad, som er både sund, nem at lave og bare virkelig god! Chiagrød med peanutbutter nicecream, müsli og lidt hakket chokolade. Det ligner nærmest en dessert og smager også sådan, men uden at være syndigt – bar fyldt med masser af god smag, proteiner og cremet lækkerhed 😍
Chiagrøden rører du sammen aftenen før og samtidigt kan du lige smide nogle modne bananer på frys (hvis ikk allerede du har et lager) og så er du klar til at lave lynhurtig, lækker morgenmad dagen derpå; chiagrøden røres lige op og bananerne blendes med lidt mælk og peanutbutter – så er det ellers bar i et glas i lag med müsli og lidt chokolade på toppen 👌🏻
Morgenmaden her fungerer iøvrigt os perfekt som en lækker kølig snack på lune dage, som vi forhåbentlig snart får en masse af 😍

Detaljer

Antal

2 pers

Forberedelse

10 min

Trækketid

Natten over

Ingredienser

 • Chiagrød
 • 2 1/2 spsk chiafrø

 • 2 dl (plante)mælk

 • 1 tsk vanillesukker

 • Peanubutter nicecream
 • 3 frosne bananer

 • 2 dl (plante)mælk

 • 1 spsk peanutbutter

 • Desuden
 • 1 dl müsli

 • 25 g hakket chokolade

 • 1/2 banan i skiver

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*