Glutenfrit, Morgenmad, Sunde retter

Gluten – og sukkerfri bananpandekager


Har du et par modne bananer i overskud….? Tryl dem om til de her skønne små, fluffy pandekager, som både er gluten – og sukkerfri… 😍
Pandekagerne består primært af banan, havregryn, mandelmel og æg og så har jeg tilføjet lidt chiafrø for ekstra kostfibre 😊
Pandekagerne smager skønt og mildt af banan og kan fx spises med skyr og bær, eller som her med lidt sirup, bananer og mandler… 👌🏻Sku der være nogle tilovers, er de også gode i ungernes madpakker.. 😊
Dejen til pandekagerne kan laves på et par minutter og med mulighed for at tilføje kanel eller kardemomme, hvis du vil ha ekstra smag 🤗

Detaljer

Antal

Ca. 10 stk)

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 2 modne bananer

  • 2 æg

  • 1/2 dl mælk

  • 3/4 dl glutenfri havregryn

  • 1/2 dl mandelmel

  • 1/2 tsk vanillesukker

  • 1 1/2 tsk bagepulver

  • 1 spsk chiafrø

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser godt sammen til en jævn dej. Lad lige dejen hvile 5 min og steg så små pandekager i lidt smør eller kokosolie. Jeg brugte ca. 1 1/2 spsk dej til hver pandekage. Server lune med dit yndlingstopping 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*