Aftensmad, Pastaretter

Pastaret med kylling og tomat/pikant sovs

Simpel og hurtig pastaret med kylling og peberfrugt i en cremet og smagsfuld sovs… 🤗
Primære smagsgivere i den her ret er tomat og pikant flødeost og så er der ellers krydret godt med paprika, basilikum, salt og peber – super simpelt, men godt. Perfekt på hverdage eller på weekenddage, hvor du ikk gider stå med det helt store… 😊 Retten her er samtidigt vældig børnevenlig og blev spist med velbehag af store som små 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 1 løg, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • smør til stegning

  • 300 g kyllingefilet, skåret i tern

  • 1 gul (el. rød) peberfrugt, skåret i tern

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 2 spsk tomatpuré

  • 3 dl hønsebouillon

  • 75 g pikant flødeost

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk tørret basilikum

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Sæt pasta til kogning.
  • Svits løg og hvidløg i lidt smør i en pande.
  • Tilføj kylling og lad det brune.
  • Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 10 minutters tid.
  • Smag til og servér med et drys grønt på toppen 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*