Aftensmad, Pastaretter

Pastaret med kylling og tomat/pikant sovs

Simpel og hurtig pastaret med kylling og peberfrugt i en cremet og smagsfuld sovs… 🤗
PrimĂŚre smagsgivere i den her ret er tomat og pikant flødeost og sĂĽ er der ellers krydret godt med paprika, basilikum, salt og peber – super simpelt, men godt. Perfekt pĂĽ hverdage eller pĂĽ weekenddage, hvor du ikk gider stĂĽ med det helt store… 😊 Retten her er samtidigt vĂŚldig børnevenlig og blev spist med velbehag af store som smĂĽ 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 1 løg, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • smør til stegning

  • 300 g kyllingefilet, skĂĽret i tern

  • 1 gul (el. rød) peberfrugt, skĂĽret i tern

  • 1 dĂĽse hakkede tomater

  • 2 spsk tomatpurĂŠ

  • 3 dl hønsebouillon

  • 75 g pikant flødeost

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk tørret basilikum

  • salt og peber

Südan gør du

  • SĂŚt pasta til kogning.
  • Svits løg og hvidløg i lidt smør i en pande.
  • Tilføj kylling og lad det brune.
  • TilsĂŚt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 10 minutters tid.
  • Smag til og servĂŠr med et drys grønt pĂĽ toppen 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

*