Simpel og hurtig pastaret med kylling og peberfrugt i en cremet og smagsfuld sovs… 🤗
Primære smagsgivere i den her ret er tomat og pikant flødeost og så er der ellers krydret godt med paprika, basilikum, salt og peber – super simpelt, men godt. Perfekt på hverdage eller på weekenddage, hvor du ikk gider stå med det helt store… 😊 Retten her er samtidigt vældig børnevenlig og blev spist med velbehag af store som små 😊
Detaljer
4 pers
20 min
Ingredienser
300 g pasta
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
smør til stegning
300 g kyllingefilet, skåret i tern
1 gul (el. rød) peberfrugt, skåret i tern
1 dåse hakkede tomater
2 spsk tomatpuré
3 dl hønsebouillon
75 g pikant flødeost
1 tsk paprika
1 tsk tørret basilikum
salt og peber
Sådan gør du
- Sæt pasta til kogning.
- Svits løg og hvidløg i lidt smør i en pande.
- Tilføj kylling og lad det brune.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 10 minutters tid.
- Smag til og servér med et drys grønt på toppen 😊
