Frokost og madpakkeinspiration, Højtider, Påske

Hurtig æggesalat med karry og cornichoner

På udkig efter noget nemt, lækkert og hurtigt til påskebordet….? Æggesalat kunne være et godt bud… 🤗
Denne her er med karry og cornichoner (små syltede agurker) og smager bar skønt 🤗 De let syrlige agurker givet fint modspil til æg og karry. Skal den peppes endnu mere op, kan du tilføje et drys sprød bacon på toppen 👌🏻 Ønsker du variation, kan du tilføje små stykker æbler eller majs, peberfrugt osv – bar lige hvad du bedst kan lide 😊

Er du ikke lige i påskemood, er salaten også skøn bare til en god frokost eller hurtig aftensmad. Du kan nemlig, udover at bruge den på rugbrød, også sagtens komme den i fx et pitabrød. 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

5 min

Ingredienser

  • 5 æg, hårdkogte

  • 1 spsk cremefraiche

  • 1 spsk mayonnaise

  • 1 tsk karry

  • 1 tsk dijonsennep

  • 2 spsk cornochiner

  • 1 lille bundt purløg

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak æggene groft og put dem i en skål. 
  • Hak også cornichoner og purløg og put i skålen.
  • Put alle øvrige ingredienser i og vend det hele sammen. Smag til med salt og peber – servér, evt med hårdkogt æg og purløg som pynt 😊

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*