Måltidssalater, Retter med fisk, Sunde retter

Buddha bowl med nudler, laks, æg og peanutbutterdressing

Trænger køleskabet til en overhaling? Tøm ud og tryl det hele ned i én stor lækker skål 😊 Denne her omgang er med laks, nudler, æg og peanutbutter dressing – et skønt mix af sprødt, blødt, cremet, friskt og spicy… 👌🏻
Buddhabowls kan varieres i det uendelige og laves af, hvad du har. Jeg skriver herunder forslag til variation i denne bowl 😊 Vil du se flere ideer til buddhabowls, kommer et par forslag nederst i indlægget 😊

Detaljer

Antal

1 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 1 håndfuld spinat (el. andet salat)

  • 100 g kogte nudler (el. andet fyldigt og mættende fx quinoa, speltkerner mv)

  • 50 g spidskål, fintsnittet (el. blomkål, broccoli)

  • 1 gulerod, skåret i strimler/revet

  • 5-6 cherry tomater, skåret i kvarte (el. andet friskt grønt, fx peberfrugt, agurk osv)

  • 1 avocado, skåret i skiver

  • 1 kogt æg

  • 100g (røget) laks (kan erstattes af fx stegt kylling)

  • 1 håndfuld græskarkerner (el. solsikkekerner, sesamfrø mv.)

  • Peanutbutterdressing
  • 2 spsk peanutbutter creamy

  • 1 spsk limesaft

  • 1 spsk soja

  • 1 spsk olivenolie

  • 1 dl vand

Sådan gør du

  • Rør peanutbutter, limesaft, soja og olie godt sammen. Tilføj vand til passende konsistens opnås.
  • Anret nudler, grønt og laks i en skål og top med dressing 😍

Flere buddhabowls? Her er et par ideer:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*