Trænger køleskabet til en overhaling? Tøm ud og tryl det hele ned i én stor lækker skål 😊 Denne her omgang er med laks, nudler, æg og peanutbutter dressing – et skønt mix af sprødt, blødt, cremet, friskt og spicy… 👌🏻
Buddhabowls kan varieres i det uendelige og laves af, hvad du har. Jeg skriver herunder forslag til variation i denne bowl 😊 Vil du se flere ideer til buddhabowls, kommer et par forslag nederst i indlægget 😊
Detaljer
1 pers
10 min
Ingredienser
1 håndfuld spinat (el. andet salat)
100 g kogte nudler (el. andet fyldigt og mættende fx quinoa, speltkerner mv)
50 g spidskål, fintsnittet (el. blomkål, broccoli)
1 gulerod, skåret i strimler/revet
5-6 cherry tomater, skåret i kvarte (el. andet friskt grønt, fx peberfrugt, agurk osv)
1 avocado, skåret i skiver
1 kogt æg
100g (røget) laks (kan erstattes af fx stegt kylling)
1 håndfuld græskarkerner (el. solsikkekerner, sesamfrø mv.)
- Peanutbutterdressing
2 spsk peanutbutter creamy
1 spsk limesaft
1 spsk soja
1 spsk olivenolie
1 dl vand
Sådan gør du
- Rør peanutbutter, limesaft, soja og olie godt sammen. Tilføj vand til passende konsistens opnås.
- Anret nudler, grønt og laks i en skål og top med dressing 😍

Flere buddhabowls? Her er et par ideer: