Frokost og madpakkeinspiration, Måltidssalater, Sunde retter, Vegetarretter

Quinoasalat med peberfrugt, agurk og tomatdressing

Luksus frokost eller lynhurtig aftensmad….? Måltidssalater er altid et hit!
Her får I en fyldig og lækker quinoasalat med tomat, agurk, peberfrugt og rucola – alt sammen vendt i en smagfuld tomat/pestodressing og toppet med cremet feta 😍

Jeg bruger kogt quinoa i salaten og de tager altså lidt tid at koge. Men du kan koge dem i forvejen og have stående i køleskabet – så er der altid til en hurtig salat 😊 Og ellers kan de faktisk også købes færdige og klar til brug i små dåser. Det er Bonduelle, der laver de færdig quinoa, så hvis ikk du gider at koge dem, kan du lige holde øje med de små dåser.


Uanser hvad, får du en virkelig lækker salat med masser af smag og et godt mix mellem sprødt, blødt, friskt, krydret og cremet… 😊👌🏻


Er du ikk til rucola, skifter du den bar ud med fx spinat eller andet salat… 🤗

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

10 min

Ingredienser

  • 1 1/2 dl kogt quinoa

  • 1 rød peberfrugt, skåret i tern

  • 1/2 agurk, skåret i tern

  • 125 g cherrytomater, skåret i kvarte

  • 1 god håndfuld rucola (el. spinat)

  • 1 dl feta, smuldret

  • Tomatdressing
  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 spsk rød pesto

  • 1 tsk paprika

  • lidt salt og peber

  • 1 tsk citronsaft

Sådan gør du

  • Rør først dressingen sammen og smag den til.
  • Vend den sammen med grøntsager og salat. Anret på fad eller tallerkner og top med feta, servér 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*