Dessert

Cheesecake i glas med bærkompot og friske bær


Lynhurtig, let og lækker lille dessert….?
Prøv de her små cheesecakes i glas, som kan klares i en ruf 👌🏻
De består af en kiksebund, en creme med flødeost og skyr og på toppen lidt bærkompot og friske bær… 😊
De er på én gang søde og friske, cremede og knasende, ikke særligt syndige og så kan de være klar på 15 min 😍

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • Bund
  • 100 g digestive kiks

  • 50 g smør, smeltes

  • Creme
  • 150 g flødeost naturel

  • 1 dl fløde – piskes til skum

  • 1 dl skyr naturel el. græsk yoghurt

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1/2 spsk flormelis

  • 1 tsk citronsaft

  • Bærkompot
  • 150 g frosne bær (fx blåbær, brombær, jordbær, hindbær)

  • 1 spsk sukker

  • 1 spsk vand

  • 1/2 tsk vanillesukker

Sådan gør du

  • Bund
  • Knus kiksene i minihakker eller put dem i en frostpose og bank med en kagerulle. Rør de knuste kiks sammen med smeltet smør og fordel i bundene af glassene – tryk let ned i bunden.
  • Creme
  • Vend flødeost sammen med flødeskum, skyr, vanillesukker, flormelis og citron. Fordel i glassene ovenpå kiksebunden.
  • Bærkompot
  • Kog alle ingredienser op i en lille gryde til bærerne er møre. Giv blandingen en omgang med stavblender, så den blir jævn. Lad køle lidt og fordel så i glassene. Top med friske bær og servér 😊

Flere hurtige, no bake desserter? Her er et par ideer! 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*