Super lækker og smovset pastaret med oksekød, tomat/flødesovs, peberfrugt, champignoner og soltørret tomat… 😍 Der er tilføjet lidt pikant flødeost til denne sovs, som giver skøn smag og rundhed til retten. Sammen med champignon, soltørret tomat og mørt oksekød giver det en gryderet med smæk på smag og på mums faktor. Og så er den både nem og hurtig at lave – en skøn hverdagsret og et hit hos store og små 👏🏻

Detaljer
4 pers
25 min
Ingredienser
300 g fuldkornspasta
1 (rød)løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
smør til stegning
150 g champignon, skåret i skiver
350 g oksekød i strimler/tern
1 dl soltørret tomat, skåret i tern
1 rød peberfrugt, skåret i tern
4 dl oksebouillon
1 spsk tomatpuré
1 dl fløde
50 g pikant flødeost
1 1/2 tsk paprika
1/2 tsk salt
lidt peber
Sådan gør du
- Sæt pastaer til kogning.
- Svits rødløg og hvidløg i lidt smør på en dyb pande.
- Tilføj champignon og steg med 2-3 min, til de er bløde og gyldne. Tilføj oksekød og lad det brune. Put peberfrugt og soltørret tomat på panden, svits et par min.
- Tilføj resterende ingredienser, rør godt sammen og smag til.
- Dræn pastaen for vand og vend i panden. Servér 😍