Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Glutenfrit, Vegetarretter

Frittata med kartofler, tomat og spinat

Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.
Der kan bruges stort set alle slags grøntsager, og du kan tilføje kød, hvis du synes – og hvis ikke, ja så har du en skøn vegetarret.
Frittata er super nemt at lave og smager bar dejligt 👌🏻 Jeg serverer det til lidt rugbrød og er der rester til overs, vil de helt sikkert gøre lykke i madpakken 🤗

Detaljer

Antal

2 pers

Forberedelse

5 min

Bagetid

20 min

Ingredienser

  • 300 g kartofler, skrælles og skæres i tern

  • 1 rødløg, finthakket

  • 3 fed hvidløg, finthakket

  • 10 cherrytomater, skæres i kvarte

  • 1 håndfuld frisk spinat, grofthakkes

  • 6 æg

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 tsk tørret oregano

Sådan gør du

  • Steg kartoflerne i smør på en pande, til de lige får lidt brun stegeskorpe. 
  • Tilføj rødløg og hvidløg og svits med til de er bløde. 
  • Tilføj tomater og spinat, svits 2 min. 
  • Pisk æg sammen med krydderier og hæld på panden. Fordel æggemassen på panden og lad frittataen “bage” i panden under låg i ca. 20 min.
  • Server med rugbrød og lidt friskhakket persille 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*