Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.
Der kan bruges stort set alle slags grøntsager, og du kan tilføje kød, hvis du synes – og hvis ikke, ja så har du en skøn vegetarret.
Frittata er super nemt at lave og smager bar dejligt 👌🏻 Jeg serverer det til lidt rugbrød og er der rester til overs, vil de helt sikkert gøre lykke i madpakken 🤗
Detaljer
2 pers
5 min
20 min
Ingredienser
300 g kartofler, skrælles og skæres i tern
1 rødløg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
10 cherrytomater, skæres i kvarte
1 håndfuld frisk spinat, grofthakkes
6 æg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 tsk tørret oregano
Sådan gør du
- Steg kartoflerne i smør på en pande, til de lige får lidt brun stegeskorpe.
- Tilføj rødløg og hvidløg og svits med til de er bløde.
- Tilføj tomater og spinat, svits 2 min.
- Pisk æg sammen med krydderier og hæld på panden. Fordel æggemassen på panden og lad frittataen “bage” i panden under låg i ca. 20 min.
- Server med rugbrød og lidt friskhakket persille 😍
