Lækker, let og smagfuld pastasalat til aften i dag – fyldt med farver og smag, der gør glad i øjne og mave… 🤗
Den her pastaret er klar på 20 min og fyldt med søde majs, krydret sprød chorizo, cremet feta, peberfrugt og aromatiske soltørrede tomater – et helt perfekt mix af lette og mere tunge smage og mellem sprødt, blødt og cremet – i det hele taget bar let og lækkert👌🏻
Sådan gør du
- 200 g pasta
- 100 g chorizo, skåret i tern
- 1 1/2 dl majs
- 1/2 rød peberfrugt, skåret i tern
- 1 håndfuld frisk spinat, finthakket
- 100 g soltørrede tomater, skåret i tern
- 100 g feta, smuldret
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Sprødsteg chorizoen på en pande.
- Klargør grøntsager og feta.
- Dræn pasta for vand og vend sammen med de øvrige ingredienser. Kværn lidt salt og peber over og servér 😍
