Aftensmad, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter, Sunde retter

Kylling i sennepssovs med masser af grønt


Et godt bud her på en herlig omgang aftensmad kommer lige her; kylling i sennepssovs med masser af grønt… 😍
En ret der både er nem og hurtig og som bar smager super dejligt! 👌🏻
Af grønt har jeg brugt broccoli og squash; et par milde, vitaminrige grøntsager, der går super godt til den fyldige sovs og den møre kylling 😍
Jeg serverer kyllingen til blomkålsris, men du kan også servere til almindelige ris, grov pasta, kogte bønner eller bar lige hvad du synes 😊
Det hele kan være klar på 30 min 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 600 g kyllingefilet

  • smør til stegning + salt og peber

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 spsk dijonsennep

  • 1 spsk grov sennep (kan udelades)

  • 2 1/2 dl madlavningsfløde

  • 5 dl hønsebouillon

  • 1 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 spsk frisk hakket rosmarin

  • 3 laurbærblade

  • 1 tsk flydende honning

  • 1/2 broccolihoved, små buketter

  • 1 squash, strimlet/groftrevet

Sådan gør du

  • Brun kyllingefileterne godt af i lidt smør på en dyb varm pande, krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
  • Svits løg og hvidløg i panden til løgene er bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter, mens du smager sovsen til.
  • Put kyllingestykkerne tilbage på panden og lad simre 10 minutters tid, til kyllingen er gennemstegt.
  • Servér med pasta, ris eller grøntsager 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*