Et godt bud her på en herlig omgang aftensmad kommer lige her; kylling i sennepssovs med masser af grønt… 😍
En ret der både er nem og hurtig og som bar smager super dejligt! 👌🏻
Af grønt har jeg brugt broccoli og squash; et par milde, vitaminrige grøntsager, der går super godt til den fyldige sovs og den møre kylling 😍
Jeg serverer kyllingen til blomkålsris, men du kan også servere til almindelige ris, grov pasta, kogte bønner eller bar lige hvad du synes 😊
Det hele kan være klar på 30 min 👌🏻
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
600 g kyllingefilet
smør til stegning + salt og peber
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk dijonsennep
1 spsk grov sennep (kan udelades)
2 1/2 dl madlavningsfløde
5 dl hønsebouillon
1 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
1 tsk tørret timian
1 spsk frisk hakket rosmarin
3 laurbærblade
1 tsk flydende honning
1/2 broccolihoved, små buketter
1 squash, strimlet/groftrevet
Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne godt af i lidt smør på en dyb varm pande, krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
- Svits løg og hvidløg i panden til løgene er bløde og gennemsigtige.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter, mens du smager sovsen til.
- Put kyllingestykkerne tilbage på panden og lad simre 10 minutters tid, til kyllingen er gennemstegt.
- Servér med pasta, ris eller grøntsager 😊