Salater, Sunde retter, Tilbehør

Cremet spidskålssalat med avocado og pærer

Det kan være lidt svært at tale en spidskålssalat op, men jeg skal prøve, for den her er virkelig virkelig god! 😍
Salaten består af spidskål vendt i en cremet mormor agtig dressing – i ved, den med lidt cremefraiche, honning, citron og dijon – en på én gang sød og lige en lille snert syrlig dressing. Desuden er der vendt lidt frisk grøn salat i, bløde modne avocadoer og søde pærer. På toppen ristede pinjekerner, som lige giver salaten et knasende, nøddeagtigt twist. Det egentlig det – super simpelt, men et perfekt mix af smage og konsistenser 🤗👌🏻 Cremet, friskt, sprødt, blødt og sødt 👌🏻
Salaten er klar på 15 min og smager bar super godt!
Vi fik salaten til fyldte kyllingeruller (find dem her), men den er skønt tilbehør til det meste og kan os spises bar som den er 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • Dressing
  • 2 spsk. cremefraiche

  • 1 spsk. fløde

  • 1 spsk. citron saft

  • 1 tsk. dijonsennep

  • 2 tsk. flydende honning (el. sirup)

  • lidt friskkværnet salt

  • Salat
  • 1 lille spidskål

  • 50 g valgfri grøn salat

  • 2 modne avocadoer

  • 2 pærer

  • 30 g pinjekerner (eller solsikkefrø, græskarkerner mm.)

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen og smag til.
  • Snit spidskålen så fint som muligt og vend den sammen med dressingen. Vend den grønne salat i. Skær avocado og pærer i tern og vend i skålen – men gem lidt til pynt.
  • Anret på fad og pynt med lidt avocado og pærer.
  •  Rist pinjekernerne (eller andre kerner) gyldne på en tør pande og top din salat med dem – servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*